Τον ''ξεφτίλισε'' με λίγες λέξεις - ''Κόλαφος'' ο Μπουρδούμης μετά την απόφαση για το Φιλιππίδη

Στο πλευρό της Λένας Δροσάκη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Μια πολύ σημαντική ημέρα ήταν η Τετάρτη 8/2, καθώς μετά από πολλούς μήνες αγωνίας και έντασης, που επέφερε η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έφτασε στο τέλος της.

Η ετυμηγορία, η οποία έκρινε για τις απόπειρες βιασμού ομόφωνα ένοχο τον ηθοποιό, ενώ αντίθετα δικαστές και ένορκοι έπειτα από μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδίκημα του βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού (δείτε εδώ την άφιξή τους στο δικαστήριο).

Η εισαγγελέας ωστόσο από τη μεριά της δεν έδειξε ευνοϊκό πρόσωπο απέναντι του, δε δέχτηκε κανένα ελαφρυντικό και μάλιστα έθεσε την επιβολή ποινής κάθειρξης έξι ετών για κάθε πράξη απόπειρας βιασμού, για την οποία καταδικάστηκε νωρίτερα ο ηθοποιός.

Μετά λοιπόν από την πρόταση της εισαγγελέως, ο ηθοποιός ανέμενε και την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να χορηγήσει στον Πέτρο Φιλιππίδη αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Παράλληλα, σχετικά με τις ποινές που του επιβλήθηκαν κατέληξαν στην ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού, κάτι που είχε προτείνει και η εισαγγελέας.

Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όπως είναι φυσικό είναι με τη μεριά των θυμάτων, αφού και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη είχε καταγγείλει τον Φιλιππίδη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Έτσι λοιπόν λίγη ώρα μετά την οριστική απόφαση και τις ποινές, που επέβαλε το δικαστήριο ο Μπουρδούμης έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στο instagram, με την οποία εξέφραζε, πως ένιωθε δικαιωμένος.

«Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μπουρδούμης για Φιλιππίδη