Εκείνος 29 ενώ εκείνη... - Πόσο χρόνια περνάει τον Κώστα Νικούλι η σύντροφός του

Ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Παρά το γεγονός πως είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι κι από τον Οκτώβριο του 2021 συγκατοικούν, ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα Μαούτσου προσπαθούν όσο γίνεται να κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές τους εμφανίσεις, μάλιστα, είναι λίγες.

Τον Μάρτιο του 2022 ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει να δίνουν καυτά φιλιά σε γνωστό μαγαζί (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες) ενώ εχθές, Τετάρτη 8/2, τους τσακώσαμε μαζί στην συμβολική κατάληψη των καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού, όσον αφορά την τροπολογία που όπως υποστηρίζουν υποβαθμίζει τα πτυχία καλλιτεχνικών σχολών.

Διαφορά ηλικίας νικούλι μαούτσου

Με αφορμή τις φωτογραφίες αυτά ψάξαμε και βρήκαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή και των δυο...

Όσα δεν γνωρίζουμε για τον Κώστα Νικούλι και την Κατερίνα Μαούτσου

Ο Κώστας Νικούλι, λοιπόν, γεννήθηκε από Αλβανούς γονείς, μετανάστες στην Ελλάδα, στις 1 Οκτωβρίου 1994 στην Αθήνα, σήμερα είναι 29. Ο πατέρας του είναι καθηγητής Γαλλικών και η μητέρα του πολιτικός μηχανικός. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή "Δήλος" της Δήμητρας Χατούπη. Πρωταγωνίστησε στην ταινία του Πάνου Κούτρα Ξενία. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 2016 και στην τηλεόραση το 2019.

Έλαβε το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την Ξενία από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του Νίκο Γκέλια. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: Ου φονεύσεις, Σπίτι Είναι, Έρωτας Μετά, Η Φαμίλια, Άγριες Μέλισσες, 42°C (2021) και Σασμός (2021-2022) Το 2022, συμμετείχε στη σειρά του Alpha TV, "Τα Νεοκλασικά" στο επεισόδιο: Μιας πεντάρας νιάτα.

Από την άλλη, η σύντροφός του Κατερίνα, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι 36 ετών. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2010 και είναι επίσης απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Aθηνών.

Έχει παίξει στο θέατρο του Ν. Κόσμου στις παραστάσεις “Εκκλησιάζουσες”, “Ταξιδεύοντας με το μπαμπά μου” σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, και “Το αίνιγμα του Τρουλ” σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη ενώ συμμετείχε και στις παραστάσεις “All yesterday’s parties” σε σκηνοθεσία Μπ. Γαλιατσάτου (Knot gallery) και “Το φορτηγάκι της αγάπης” σε σκηνοθεσία Χ. Γεωργιάδη.

Το 2011, επίσης, συμμετείχε στην διαδικτυακή κοινωνική σειρά του Ant1 Web TV Plus “See you around”, σε σκηνοθεσία Λίνου Χριστοδούλου.

Η γνωριμία του Κώστα Νικούλι με την σύντροφό του

“Με τη σύντροφό μου είμαστε δυο χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε σε μία παράσταση που παίζαμε μαζί! Θα ήθελα πολύ στο μέλλον να συνεργαστούμε! Γιατί όχι; Είναι πολύ ταλαντούχα και αξιόλογη ηθοποιός”, δήλωσε ο Κώστας Νικούλι σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το 2022.