Έτερος Εγώ: Ανακοινώθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα - Πασίγνωστος & γοητευτικός τραγουδιστής ''εισβάλλει'' στη σειρά

Η ανάρτησή του στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτερος Εγώ: Ανακοινώθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα - Πασίγνωστος & γοητευτικός τραγουδιστής ''εισβάλλει'' στη σειρά

Μια από τις πολύ πετυχημένες ελληνικές παραγωγές, που έχουν κάνει τεράστια επιτυχία είναι αυτή του Έτερος Εγώ με τον τρίτο κύκλο να έχει γυριστεί και μάλιστα να είναι έτοιμος να κάνει πρεμιέρα για το ελληνικό κοινό στο Cosmote Tv.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 13/2 στις 11 το βράδυ το κοινό θα μπορεί να απολαύσει το πρώτο επεισόδιο του Έτερος Εγώ - Νέμεσις και με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και τις εκπλήξεις πολλές.

Το καστ των ηθοποιών είναι πολύ καλά διαλεγμένο και μάλιστα θα κάνει μεγάλη αίσθηση η ενσωμάτωση ενός πολύ γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού στη σειρά.

Ο λόγος για το Σταν, ο οποίος θα κάνει έναν dealer, ενώ παράλληλα θα μας γνωρίσει μέσα από το 1 επεισόδιο και το καινούργιο του τραγούδι (δείτε εδώ τη σύντροφό του με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος).

Η ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή για τη συμμετοχή του στο Έτερος Εγώ

«Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που είδα 5 επεισόδια μαζεμένα του #eterosego χωρίς να μπορώ να σταματήσω . Θυμάμαι ακόμα τη ημέρα που γνώρισα τον #sotiristsafoulias και την χημεία που είχαμε από τη πρώτη στιγμή ! Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που μου ζήτησε να συμμετέχω στον επόμενο κύκλο της καλύτερης ελληνικής σειράς και το πόση χαρά ένιωσα σαν ένας απλός θαυμαστής της!

Θυμάμαι ακόμα και δε θα ξεχάσω ποτέ το άγχος και την ανυπομονησία που ένιωσα την ημέρα που είχαμε γύρισμα ! Έτσι λοιπόν ανυπομονώ να δω μαζί σας τον νέο κύκλο του Έτερος Εγώ #Nemesis αποκλειστικά στην #cosmotetv .

Ps. Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε .
Ps2. Ο κόσμος είναι γεμάτος υπέροχους κ ταλαντούχους ανθρώπους που σε περιμένουν να τους γνωρίσεις .
Ps3. Δε μπορώ να περιμένω να ακούσετε το τραγούδι που ετοιμάσαμε με το Σωτήρη και θα κυκλοφορίσει σύντομα για να καταλάβετε ότι εκτός από σούπερ σκηνοθέτης γράφει και σούπερ σουξέ», έγραψε ο Σταν στην ανάρτησή του.