«Προσπαθούσα να μη φανεί ο ποπός» - Μεγάλη αμηχανία με θαμώνα και την Ηλιάδη στα μπουζούκια

Πως το διαχειρίστηκε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη την Πέμπτη 9/2 στην εκπομπή Breakfast at star με την τραγουδίστρια να μιλάει ανοιχτά για τη δουλειά της, τα προσωπικά της και φυσικά για την υπέροχη σχέση, που έχει με τους γιους της.

Όπως τόνισε η ίδια ο μεγάλος τη γιος κοντεύει να κλείσει τα 18, είναι πολύ καλός στο ποδόσφαιρο και μάλιστα είναι στη φάση, που βγαίνει πλέον με τη μαμά του στα club κάτι που απολαμβάνει πολύ η Αγγελική.

«Με τον μεγάλο γιο μου μοιραζόμαστε πράγματα. Όποτε θέλει μου λέει τα προσωπικά του. Τώρα που βγαίνουμε μαζί είναι τόσο τεράστια η χαρά μου. Πηγαίνουμε ας πούμε στο club και είμαι με τον γιο μου. Ο μικρός παίζει ποδόσφαιρο. Λέει ότι θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής σαν τον μπαμπά του αλλά θα δούμε», είπε αρχικά η Ηλιάδη.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε και για το κομμάτι της δουλειάς της, που τόσο πολύ αγαπάει, τόνισε ωστόσο ότι η νύχτα έχει τους δικούς της κανόνες και συχνά έχει έρθει σε δύσκολη θέση με θαμώνες στα μαγαζιά, που έχει βρεθεί.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τα περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει στην πίστα

«Φοράω ένα πολύ μίνι φόρεμα και με πιάνει ένας τύπος και με κρατάει αγκαλιά. Είχα το ένα χέρι στο μικρόφωνο και με το άλλο προσπαθούσα να μην φανεί ο ποπός. Κατέβηκε από την πίστα και άρχισε να τρέχει. Ήθελε να με βγάλει έξω μαζί του.

Είχα ανεβάσει πυρετό το Σάββατο και αναγκαστικά έπρεπε να (δείτε εδώ το βίντεο, που ξεσπάει για την κατάστασή της)πάρω λίγο χρόνο για να πέσει ο πυρετός και να βγω στο μαγαζί . Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μην εμφανιστώ. Ήταν η δεύτερη μέρα που ήμασταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Βγήκα κανονικά στο πρόγραμμά μου απλά βγήκα μιάμιση-δύο ώρες αργότερα».

Δεν θα σου πω ψέματα: με ενόχλησε το γεγονός ότι κάποιοι γκρίνιαξαν για την ώρα. Επίσης, για να δεις πόσο κακός είναι ο κόσμος, μου είπαν ότι όλο αυτό το έκανα για να βγω μετά τον Τριαντάφυλλο. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι το είπε αυτό ο ίδιος», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.