«Εμφάνισαν φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, για να...» - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Φωτεινή Πετρογιάννη για την δίκη Φιλιππίδη

Ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εμφάνισαν φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, για να...» - Αποκάλυψη

Η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έλαβε τέλος την Τετάρτη 8/2 και η απόφαση έδειξε πως ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος μόνο για δύο απόπειρες βιασμού και όχι για την τέλεση αυτού (δείτε εδώ ποια είναι η ακριβής ποινή του). Αυτό, ωστόσο, δεν ικανοποιεί απόλυτα τις καταγγέλλουσες οι οποίες ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της ανακοίνωσης και έτσι ο κόσμος ξεσηκώθηκε.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 9/2 θέλησε, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, να σχολιάσει το γεγονός, ωστόσο κατέληξε να ξεσπά υπερασπιζόμενη τις γυναίκες που δεν κατάφεραν να δικαιωθούν παρά τον αγώνα που έδιναν τόσο καιρό.

Το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη μετά την απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Οι δύο γυναίκες, που είναι πλέον θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη πήγαν στην πρώτη καταγγέλλουσα, της έσφιξαν το χέρι και της είπαν ότι είμαστε όλες μαζί σε αυτό. Αυτό δείχνει την αγάπη και το δέσιμο που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες», επισήμανε αρχικά, αποκαλύπτοντας την επικοινωνία που είχε με μία από τις καταγγέλλουσες: «Αισθάνεται πια ελεύθερη μετά την απόφαση που πάρθηκε».

«Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι γυναίκες όλον αυτόν τον καιρό – γιατί ο πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει – λοιδορήθηκαν μέσα στο δικαστήριο, εξευτελίστηκαν πολλές φορές με υπονοούμενα για την προσωπική τους ζωή και τα ρούχα που φορούσαν. Εμφανίζονταν πολλές φορές φωτογραφίες για να δείξουν ότι είναι ελευθέρων ηθών με πιο χαλαρά ρούχα», είπε στη συνέχεια σε έντονο ύφος και ανέφερε για τη δεύτερη καταγγέλλουσα:

«Εμφάνισαν φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, που είχε φωτογραφηθεί με ένα μαγιό κι ένα πουκάμισο, για να δείξουν ότι αυτή η γυναίκα ντυνόταν πιο ελαφριά απ’ ό,τι χρειαζόταν. Αυτά περνούσαν αυτές οι γυναίκες».

«Δηλαδή μία γυναίκα που ντύνεται πιο ελαφριά είναι πιο εύκολο θύμα βιασμού; Ακόμη και τις ιερόδουλες δηλαδή πηγαίνεις να της βιάσεις;», αναρωτήθηκε τότε ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του. «Για να μη μιλήσω για χειρονομίες που γίνονταν πολύ συχνά και παρέπεμπαν σε πολύ συγκεκριμένες πράξεις. Αυτά λοιπόν περνούσαν όλες αυτές οι γυναίκες την ώρα που πολλοί έλεγαν ότι τα ήθελε ο οργανισμός τους», του απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.