Λίγο μετά τη νέα σχέση της Ιλένιας Ουίλιαμς - Η ξεκαρδιστική φάρσα στον Ουγγαρέζο και το αιχμηρό σχόλιό του

Τι είπε για τα ερωτικά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίγο μετά τη νέα σχέση της Ιλένιας Ουίλιαμς - Η ξεκαρδιστική φάρσα στον Ουγγαρέζο και το αιχμηρό σχόλιό του

Ημέρα χαράς είναι η Πέμπτη 9/2 για το Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και έτσι από το πρωί δέχεται ευχές από φίλους και συνεργάτες μέχρι να βρεθεί ζωντανά στην εκπομπή Ελένη, της οποίας είναι μέλος.

Γενικότερα ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι αγαπητός στο χώρο του με πολλούς να τον ξεχωρίζουν για το χιούμορ, που διαθέτει και ποτέ δεν κρύβει στις δουλειές του.

Έτσι λοιπόν με αφορμή τα γενέθλια του το Ποιος είναι πρωινιάτικα και η Μπέτυ Μαγγίρα αποφάσισαν να τον πάρουν ζωντανά τηλέφωνο και να του κάνουν μια ξεκαρδιστική τηλεφωνική φάρσα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν άλλαξε απλώς τη φωνή της, αλλά προσποιήθηκε πως είναι μια θαυμάστρια του Δημήτρη, που θέλει να βγει ραντεβού μαζί του. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια φυσικά ήταν ξεκαρδιστικά...(δείτε εδώ με ποιον πρώην παίκτη Survivor τα έχει η πρώην του Δημήτρη).

Η φάρσα της Μπέτυς Μαγγίρα στο Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Καλημέρα, Δημήτρη. Με λένε Λάουρα, είμαι μεγάλη σου θαυμάστρια, είχα έρθει μια φορά και στον ραδιοφωνικό σταθμό που ήσουν παλιά. Με θυμάσαι καθόλου; Είμαι ένα κορίτσι ψηλό, ξανθό με πράσινα μάτια.

Εγώ άκουσα από την τηλεόραση ότι έχεις γενέθλια και ήθελα να σου πω χρόνια πολλά. Είμαι μεγάλη σου θαυμάστρια, με ιντριγκάρει πολύ το μυαλό και το χιούμορ σου. Και ήθελα να σε ρωτήσω – επειδή είμαι μικρό κορίτσι κι εγώ – αν είσαι μόνος. Θα ‘θελες να βγούμε για έναν καφέ ή για ένα ποτό;», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Κατάμονος είμαι, Λάουρά μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που βρήκες το τηλέφωνό μου και με πήρες για χρόνια πολλά. Δε βγαίνω με ανθρώπους που δε γνωρίζω, αισθάνομαι λίγο άβολα», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.