Με κορμί που ''κόβει'' την ανάσα - Ολόκληρη γυναίκα η μοναχοκόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp/ Ζένια Μπονάτσου - Instagram
ndp/ Ζένια Μπονάτσου - Instagram

Πάνε πολλά χρόνια από την ημέρα, που ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του, τους θαυμαστές, φίλους και πάνω από όλα την οικογένεια, που είχε δημιουργήσει με τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Το ζευγάρι είχε φέρει μάλιστα μαζί στον κόσμο και μία κόρη, τη Ζένια Μπονάτσου, η οποία πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 26 της. Η πορεία δείχνει, πως η κοπέλα έχει πάρει από την καλλιτεχνική φλέβα της οικογένειας, ωστόσο κάνει και άλλες δουλειές για να βιοποριστεί (δείτε εδώ, που αλλού εργάζεται).

«Όταν πέθανε ο Βλάσης ήθελε να φτάσω πιο κάτω από αυτόν. Ήμουν χάλια, είχα φτάσει 45 κιλά. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Βασικά κοιμόμουν και ξύπναγα και ήλπιζα όλο αυτό να ήταν κακός εφιάλτης», είχε πει η Μάρθα Κουτουμάνου για το θάνατο του συζύγου της.

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν χωρίς να ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει και ήμασταν στην κουζίνα, έφτιαχνε χαμομήλι ή τσάι. Πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα, έκατσα μαζί του, μου χαμογελάει και μου τραγουδάει και φεύγω και λέω στην μάνα μου ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισα να κλαίω», είχε συμπληρώσει η Ζένια για τον μπαμπά της.

«Μετά ήρθε και κάθισε στο κρεβάτι και μου λέει "κάτι έχω στο λαιμό". Μου έφερε και ένα φακό να δω τι έχει στο λαιμό του. Του λέω να πάμε στο νοσοκομείο και σηκώνεται και παραπατάει. Τον βλέπω σαν να τον χτυπάει ρεύμα, από τη μια πλευρά στην άλλη και στο τέλος πέφτει κάτω και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Παρόλο που είμαι ψύχραιμη είναι η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου, μάλλον επειδή ήταν και η Ζένια μπροστά», κατέληξε η Μάρθα.

Η Ζένια λοιπόν μεγαλώνει με την αγάπη της μαμάς της αλλά και με όσες ιστορίες ακούει για τον πατέρα της και αν ανατρέξει κανείς στο προφίλ της στο instagam μπορεί να πάρει μια ιδέα από το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της κόρης του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένιας