Ζένια Μπονάτσου: «Εργάζομαι στο Μπαρ γνωστού μαγαζιού στο Γκάζι και..» - H αποκάλυψη της

Η μεγάλη της αγάπη είναι η υποκρητική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζένια Μπονάτσου: «Εργάζομαι στο Μπαρ γνωστού μαγαζιού στο Γκάζι και..» - H αποκάλυψη της

Τη Ζένια Μπονάτσου την έχουμε γνωρίσει αρχικά λόγω των τρανταχτών ονομάτων, που περιτριγυρίζουν την οικογένεια της αλλά και λόγω της μεγάλης αγάπης της για τα καλλιτεχνικά.

Η κόρη λοιπόν του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, εγγονή της θρυλικής Ζωής Λάσκαρη παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της.

Αν και η νεαρή Ζένια έχει πάρει το καλλιτεχνικό μικρόβιο από την οικογένεια και λατρεύει το χώρο της υποκριτικής και του τραγουδιού, αυτή την περίοδο για να μπορεί να βγάζει τα έξοδα της εργάζεται σε μπαρ στο Γκάζι. Η απόφαση αυτή δεν αλλοιώνει το ταλέντο της Ζένιας, το οποίο και μας είχε αποδείξει μέσα από το Just the two of us!

Η δουλειά ασφαλώς και δεν είναι ντροπή, απλώς η ηθοποιός αναμένει την κατάλληλη πρόταση, ενώ παράλληλα επέστρεψε σε έναν χώρο γνώριμο για εκείνη, αυτόν της εστίασης.

Oι δηλώσεις της Ζένιας Μπονάτσου

«Εργάζομαι στο μπαρ ενός club στο Γκάζι τέσσερις φορές την εβδομάδα και τελειώνω στις 6 το πρωί».

Συγκλόνισε η ηθοποιός για τη Ζωή Λάσκαρη - «Η γιαγιά μου δεν με είδε...»

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ηθοποιός δεν την είδε ποτέ στη μία και μοναδική παράσταση που έδωσε πριν από μερικά χρόνια.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US, στη σχέση της με την μητέρα της καθώς και στη συνήθειά της να μπαίνει και να ακούει τα κομμάτια του πατέρα της, Βλάση Μπονάτσου στο Youtube.

Μάλιστα, σχολίασε και τη σχέση που έχει με την θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μετά την κόντρα που είχε δημιουργηθεί. Άλλωστε οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί το καλοκαίρι στη Μύκονο - δείτε εδώ τα στιγμιότυπα.

«Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζει στο θέατρο. Ήμουν ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελα να με δει. Τώρα τα λέω και «μουτζώνω» τον εαυτό μου. Βλέπω τον μπαμπά μου στο Youtube και ακούω τα τραγούδια του.

Δε θα είχα πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί η μαμά μου, αρκεί να την έκανε ευτυχισμένη ο άνθρωπος με τον οποίο θα ήταν μαζί. Αλλιώς θα πέρναγε πρώτα από εμένα. Με τη θεία μου, τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είμαστε μια χαρά τώρα. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος όχι τα υλικά αγαθά. Τα υλικά αγαθά μπορεί μια μέρα να καούν και να μην υπάρχει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Μπονάτσου.