«Δεν με αφορά πια τι θα πει ο κόσμος! Αφού γέννησα...» - "Καταπέλτης" η Χριστίνα Μπόμπα

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να την δούμε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν με αφορά πια τι θα πει ο κόσμος! Αφού γέννησα...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητρότητα αλλά και στην τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη (ποια μέρα και ώρα προβάλλεται πλέον το Dragons' Den).

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού, λόγω του ταξιδιού τους στην Σαουδική Αραβία,

Το κοινό συγκεκριμένα, εξαγριώθηκε μαζί τους, με πολλούς να σχολιάζουν το γεγονός πως παρουσιάζουν συνεχώς τα πλούτη τους, ενώ άλλοι στάθηκαν περισσότερο στο ότι δεν έχουν πάρει τις κόρες τους μαζί. Μερικοί, επίσης, δεν δίστασαν να σχολιάσουν μέχρι και το ντεκολτέ της νεαρής μαμάς, με τα μηνύματα να μην έχουν σταματημό μετά τις αναρτήσεις τους - διαβάστε εδώ τα σχόλια.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα

«Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, έχει παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το επιχειρείν, με την τηλεοπτική παρουσίαση και είναι τέλειο», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να δούμε και την ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή, απάντησε: «Έχουν γίνει συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το focus μου είναι στα κορίτσια και στην επιχείρηση εστίασης, οπότε δεν είναι κάτι που αξιολογούσα σοβαρά. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο».

Τέλος, μίλησε και για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία».