Απατεωνιά καραμπινάτη - Θύμα μεγάλης παγίδας από πασίγνωστη Ελληνίδα ο Αρναούτογλου

Μπλέκεται και στο The 2nigh show σε όλο αυτό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με το κοινό να τον απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια μέσα από το The 2night show (δείτε εδώ τη συγκίνηση του στο πλατό της εκπομπής).

Η εκπομπή πάει πολύ καλά σε νούμερα και μάλιστα πάντα φιλοξενεί πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, με συνεντεύξεις, που έχουν πολλά να πουν.

Μια από τις νέες συνήθειες για φέτος είχε να κάνει με τα giveaways, που έκανε ο παρουσιαστής με τους καλεσμένους του, από τους οποίους ζητούσε να χαρίσουν κάτι δικό τους στο κοινό του.

Μέσα από το Πρωινό την Πέμπτη 9/2 έγινε γνωστό, πως η ενότητα αυτή καταργήθηκε απότομα, καθώς όπως τόνισε ο Γρηγόρης στο Sfera radio 102,2 μια πολύ γνωστή Ελληνίδα celebrity εκμεταλλευόταν το όνομα της εκπομπής για να αγοράζει τσάμπα ρούχα.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Γρηγόρης δεν ήθελε να βγάλει στη φόρα το όνομα της κυρίας, ωστόσο όλο το πάνελ ήξερε ποια είναι και μάλιστα σύσσωμη όλη η ομάδα τόνισε, πως η συγκεκριμένη είναι ικανή και για χειρότερα...

H απάτη που συνέβη στο The 2night show και στο Γρηγόρη Αρνάουτογλου

«Κάποια “έξυπνη” και παμπόνηρη προσπάθησε να πάρει χρήματα από επιχειρήσεις, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στο The 2Night Show και ότι για να φορέσει ρούχα τους, θα πρέπει να της δώσουν χρήματα. Ούτε καλεσμένη ήταν… Την έχουμε καλέσει στο παρελθόν. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνο στις επιχειρήσεις κι έλεγε ότι θα βγει στην εκπομπή και θέλω να σας διαφημίσω.

Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένη.Απατεωνιά καραμπινάτη. Πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Εμένα με αναγούλιασε όλη αυτή η ιστορία γιατί έκανε ότι δεν το έκανε κι είναι ψέματα. Από ό,τι φαίνεται την είχαν ηχογραφήσει να το κάνει πολλές φορές», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.