Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη της, Λάουρα, για τα γενέθλιά της 

Συγκινημένη η παρουσιάστρια στον αέρα του MEGA

«Για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη της, Λάουρα, για τα γενέθλιά της 
News 09.02.2023 14:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 9/2 μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, μιας και η κόρη της, Λάουρα, έχει τα γενέθλιά της και μάλιστα κλείνει τα 18! Φυσικά, η παρουσιάστρια στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής δεν γινόταν να μην ευχηθεί δημόσια στην κόρη της -δείτε εδώ το πάρτι που της ετοιμάζει.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στην κόρη της, Λάουρα, για τα γενέθλιά της

«Αυτά είναι πολύ γλυκά τραγούδια για ξεκίνημα, όταν έχουμε τουλάχιστον δυο που έχουν γενέθλια. Το ένα είναι το κοριτσάκι μου, που γίνεται 18. Πόσο ευτυχισμένη και περήφανη μανούλα είμαι για όλη αυτή τη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί», είπε η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της.

Μάλιστα, σήμερα, τα γενέθλιά του έχει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στον οποίο επίσης ευχήθηκε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Πώς τα έφερε έτσι η ζωή, ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης… Με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε… Και κοίτα να δεις που του λέω “ο,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας η μαμά Ελένη –όχι η παρουσιάστρια- κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της την Λάουρα, θα σε σκέφτεται και σένα με έναν τρόπο” Τι κάρμα είναι αυτό» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Αμέσως μετά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έσβησαν την τούρτα γενεθλίων στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον παρουσιαστή να συγκινείται αρκετά: «Εγώ δεν κάνω αγκαλιές του Ιούδα, ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω. Αλλά όταν αγκαλιάζω, αγκαλιάζω 100% και με τη ψυχή μου σου εύχομαι ό,τι έχεις μπερδεμένο στο μυαλό σου, να τα φέρεις σε μία ισορροπία και όρμα αγόρι μου. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην ευτυχία, στη χαρά, στο κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα είναι εκεί έξω. Πάρε δύναμη και όρμα» είπε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάλιστα αυτοπροσκλήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες αύριο στο σπίτι του, μετά το τέλος της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου είχαν μια...» - Η όλο νόημα δήλωση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Χαμός στο MEGA με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της

Share