«Έλεγα στο Μάκη μην κοιμηθείς...» - Μεγάλη ''αναμπουμπούλα'' στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια

Τι συνέβη το Βράδυ της Τετάρτης (8/2)

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με την έναρξη της σημερινής (9/2) εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, Ελένη είδαμε την παρουσιάστρια να έχει υπερένταση - παραπάνω από τις άλλες φορές - και να θέλει να μοιραστεί ιστορίες με τους συνεργάτες και το κοινό της.

Πρώτα όμως έδωσε χώρο και χρόνο στην ομάδα, που είχε ετοιμάσει μια εντυπωσιακή έκπληξη στο Δημήτρη Ουγγαρέζο, που είχε τα γενέθλιά του και συγκινήθηκε με την τούρτα, που του έσβησαν.

«Πώς τα έφερε έτσι η ζωή, ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης… Με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε… Και κοίτα να δεις που του λέω ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας η μαμά Ελένη –όχι η παρουσιάστρια- κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της την Λάουρα, θα σε σκέφτεται και σένα με έναν τρόπο” Τι κάρμα είναι αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ δεν κάνω αγκαλιές του Ιούδα, ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω. Αλλά όταν αγκαλιάζω, αγκαλιάζω 100% και με τη ψυχή μου σου εύχομαι ό,τι έχεις μπερδεμένο στο μυαλό σου, να τα φέρεις σε μία ισορροπία και όρμα αγόρι μου. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην ευτυχία, στη χαρά, στο κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα είναι εκεί έξω. Πάρε δύναμη και όρμα», πρόσθεσε έπειτα.

Και αφού έληξε αυτή το μίνι πάρτι για το Δημήτρη, η Ελένη δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη δική της κόρη, τη Λάουρα, η οποία είναι γνωστό, πως έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον Ουγγαρέζο (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πάρτι, που οργανώθηκε για τη Λάουρα).

Έτσι λοιπόν περιέγραψε αναλυτικά όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της, με την ίδια να περιμένει άγρυπνη μέχρι τις 12 για να της ευχηθεί, ενώ παράλληλα οι συμμαθητές της είχαν οργανώσει μια έκπληξη στον κάτω χώρο.

Το περιστατικό που έζησε η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της