Ερωτοχτυπημένος ο Λάμπης Λιβιεράτος - Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που είναι στο πλευρό του

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ερωτοχτυπημένος ο Λάμπης Λιβιεράτος - Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που είναι στο πλευρό του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για πολλά χρόνια άλλωστε, είχε επιλέξει να απομακρυνθεί γενικότερα από τον χώρο της μουσικής, αλλά και της σόουμπιζ, με αποτέλεσμα πολλές πτυχές της καθημερινότητάς του να έχουν μείνει κρυφές.

Ο τραγουδιστής υπήρξε παντρεμένος με την Εύη Αδάμ από το 1994 μέχρι και το 2012 όπου επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και μαζί έχουν αποκτήσει και δύο κόρες, η μία από τις οποίες έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι (δείτε εδώ πώς τα πηγαίνει με τον σύντροφό της).

Ερωτευμένος ξανά ο Λάμπης Λιβιεράτος

Στο παρελθόν είχε γίνει γνωστή και η σχέση του με την Άννα Βίσση για την οποία είχε πει:

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν ζευγάρι τότε ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το… ανθρώπινο. Το συζητήσαμε πάρα πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε πολύ ωραία σχέση και με τον Νίκο. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλάγαμε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του».

«Τότε είχαν γραφτεί τέρατα για μένα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος, αγαπηθήκαμε. Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί προκειμένου να πετύχω κάτι. Ότι είμαι γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω».

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως πλέον έχει αλλάξει εντελώς σελίδα και δεν γυρίζει με τίποτα στα παλιά. Αντίθετα, φαίνεται πως μετά από τόσο καιρό μοναξιάς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μίας άλλη γυναίκας, αρκετά νεότερής του, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια.

Πρόκειται για την πρώην τραγουδίστρια των Kings, γνωστή και ως Alexa, κοινώς Αλεξάνδρα, με την οποία γνωρίστηκαν εξαιτίας μίας επαγγελματικής συνεργασίας, η οποία εξελίχθηκε σε φιλία και σιγά σιγά έγινε μία πολύ όμορφη σχέση γεμάτη έρωτα, η οποία μετρά πλέον τρία χρόνια.

Αλεξάνδρα σύντροφος Λιβιεράτου
Instagram / alexaforalexandra

σύντροφος Λιβιεράτου
Instagram / alexaforalexandra