«Δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω, γιατί...» - Τι συμβαίνει με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον σύντροφο της κόρης του, Δανάης

«Είναι και εκείνος μουσικός, είναι γιος του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω, γιατί...» - Τι συμβαίνει με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον σύντροφο της κόρης του, Δανάης

Ο Λάμπης Λιβιεράτος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το πρωί του Σαββάτου 21/1 και, πέρα από την σχέση του με την Άννα Βίσση και το παρασκήνιο της σχέσης τους, ο τραγουδιστής μίλησε και για τα δύο παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει με την Εύη Αδάμ, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια περίπου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για την σχέση τους, ενώ δεν δίστασε να προχωρήσει και σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της μεγάλη του κόρης, της Δανάης, η οποία τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής (δείτε εδώ την εμφάνισή της στα Madwalk, για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος), μιλώντας για την σχέση της με τον γιο ενός πασίγνωστου καλλιτέχνη, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν έχουν συναντηθεί ακόμα.

Ο λόγος που δεν πραγματοποιείται η γνωριμία του Λάμπη Λιβιεράτου με τον σύντροφο της κόρης του

«Και οι δυο μου οι κόρες αυτήν την στιγμή έχουν πολύ ωραίες σχέσεις από ότι μου έχουν πει. Η μικρή, η Δανάη έχει μια πολύ όμορφη σχέση με ένα παιδί που σπουδάζουν μαζί μουσική. Έχει πλάκα αυτό γιατί δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω και τις προάλλες που είχαν έρθει Ελλάδα έκανα εγώ κάποιες εμφανίσεις σε ένα μαγαζί, αλλά δεν το ήξεραν ώστε να έρθουν να με δουν εκεί. Αυτός τρελαίνεται και του αρέσει πάρα πολύ. Είναι και εκείνος μουσικός, είναι γιος του κιθαρίστα του Sting», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δανάη Λιβιεράτου, η οποία έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού, Pablo Miller χωρίς να κρύβει πια λεπτό την σχέση τους.

Η καλλονή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk 2022 κι έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως αναφέρθηκε ήδη. Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγούδησε στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti και καταχειροκροτήθηκε για τη σκηνική της παρουσία και την ερμηνεία της.

Το Fashion&music Show, που φέτος παρουσιάζοντας από την Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ βίντεο με τα πρώτα τις λόγια) ήταν ευκαιρία της νεαρής τραγουδίστριας να δείξει το ταλέντο της και να κάνει την οικογένεια της περήφανη.

Περήφανο όμως έκανε και το αγόρι της, με τον οποίο πέρασε μαζί όλο το καλοκαίρι, κάτι που είχε κάνει γνωστό η ίδια με μερικές αναρτήσεις της στα social media. Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως λατρεύει τα ταξίδια και αυτό αποδεικνύεται από τις συχνές εξορμήσεις του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με ακόμη ένα ταξίδι λοιπόν υποδέχτηκαν η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller το νέο έτος καθώς επισκέφθηκαν την πιο ρομαντική πόλη, το Παρίσι. Η Δανάη Λιβιεράτου μάλιστα μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από το ταξίδι τους ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί.

«Καινούρια μέρα, καινούρια όνειρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η όμορφη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία αλλά όχι με το αγόρι της της αλλά με τον άντρα που την μεγάλωσε, συγκεντρώνοντας πληθώρα από like και σχόλια στο προφίλ της (δείτε εδώ την φωτογραφία με τον μπαμπά της).