MadWalk 2022: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου - Περήφανοι οι Εύη Αδάμ και Λάμπης Λιβιεράτος

Τραγούδησε για πρώτη φορά

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
MadWalk 2022: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου - Περήφανοι οι Εύη Αδάμ και Λάμπης Λιβιεράτος

Μετά την λήξη του Madwalk 2022 by Serkova και την προβολή του μέσα από την συχνότητα του Mega, που είδαμε πολλούς διάσημους τραγουδιστές, παρουσιαστές και μοντέλα να συμμετέχουν (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) αξίζει να γίνει λόγος για την πρωτοεμφανιζόμενη, Δανάη Λιβιεράτου.

Το Fashion&music Show, που φέτος παρουσιάζοντας από την Μαριέττα Χρουσαλά (δείτε εδώ βίντεο με τα πρώτα τις λόγια) ήταν ευκαιρία της νεαρής τραγουδίστριας να δείξει το ταλέντο της και να κάνει την οικογένεια της περήφανη. Φυσικά, μιλάμε για την Εύη Αδάμ και τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Η εμφάνιση της Δανάης Λιβιεράτου στο Madwalk 2022

Η Δανάη Λιβιεράτου, η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk 2022 κι έκλεψε τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, η νεαρή Δανάη Λιβιεράτου τραγούδησε στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti και καταχειροκροτήθηκε για τη σκηνική της παρουσία και την ερμηνεία της.

Το Madwalk αποτελεί ένα σόου που, πέρα από το γεγονός ότι παντρεύει την μόδα με την μουσική, συνήθως αποτελείται από πολλές εκπλήξεις. Αυτό σημαίνει πως κάθε πασαρέλα ανά τα χρόνια έχουν δει να τραγουδούν και να περπατούν στη σκηνή άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν σχέση με την μουσική και την μόδα ή να κάνουν τα πρώτα τους βήματα εκεί.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και φέτος, με την Δανάη Λιβιεράτου, την κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, η οποία τραγούδησε ένα ξένο τραγούδι, ντυμένη με ένα μίνι "καυτό" φόρεμα, γεμάτο στρας και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ίδια είχε δείξει την κλήση της προς την μουσική και, μάλιστα, είχε αποσπάσει και ένα σχόλιο από τον Χρήστο Μάστορα αρκετό καιρό πριν, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της.

«Θα δείτε μια πάρα πολύ ωραία εμφάνιση που έχω ετοιμάσει με την Σήλια Κριθαριώτη και το σόου της. Είναι η πρώτη φορά που θα με δείτε στη σκηνή με κοινό και είναι ένα μεγάλο event», είχε αναφέρει, μάλιστα, σε συνέντευξή της λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της.

Και συνέχισε: «Θα έρθουν δικοί μου άνθρωποι, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, το αγόρι μου. Ο στόχος μου είναι να αφήσω την Ελλάδα και να πάω στο εξωτερικό».