«Τι δουλειά έχει αυτή μπροστά από τις κάμερες;» - Διοικητικό στέλεχος ''αδειάζει'' τη Ζήνα Κουτσελίνη

Απίστευτο καρφί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δήλωση, που δεν την περιμέναμε ακούστηκε την Πέμπτη 9/2 μέσα από τo Super Κατερίνα αναφορικά με το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη και την απόφασή της να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μπροστά από τις κάμερες.

Γενικότερα, η Ζήνα αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση έχει εμπειρία τόσο σχετικά με την οργάνωση και την αρχισυνταξία εκπομπής, αλλά τελευταία δοκιμάζεται και μπροστά από τα φώτα.

Εκείνη συνεχίζει να κάνει αυτό, που αγαπάει, ωστόσο συχνά ακούει αρνητικά σχόλια, όπως αυτό που ανέφερε πρόσφατα στον αέρα του Star.

«Ο κ. Κούγιας συνεχίζει να υποτιμά εμένα και την εκπομπή, ακόμη χρησιμοποιώντας το θάνατο ενός ανθρώπου λέγοντας ότι προτίμησες να είσαι εσύ σε αυτή την εκπομπή παρά να είσαι εκεί και να κλαις».

H δήλωση, που ακούστηκε όμως την Πέμπτη 9/2 με το Τζώνη Καλημέρη ως γενικός διευθυντής έφερε την απόλυτη ανατροπή, καθώς ο ίδιος δε δίστασε να παραδεχτεί, πως στην αρχή δεν πίστευε την απόφαση της Ζήνας να γίνει παρουσιάστρια (δείτε εδώ όσα είπε για το χωρισμό του με τη Χριστίνα Κοντοβά).

Η αιχμηρή δήλωση για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν άκουσα ότι θα γίνει παρουσιάστρια είπα δεν είναι καλά. Τι δουλειά έχει αυτή μπροστά από τις κάμερες; Της είχα πει στο τηλέφωνο για το λάθος μου», είπε ο Τζώνη Καλημέρης.