«Χρειάστηκα βοήθεια...» - Η σοκαριστική εμπειρία της Μουμούρη από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Το είπε για πρώτη φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Χρειάστηκα βοήθεια...» - Η σοκαριστική εμπειρία της Μουμούρη από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Μια πολύ σημαντική ημέρα ήταν η Τετάρτη 8/2, καθώς μετά από πολλούς μήνες αγωνίας και έντασης, που επέφερε η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έφτασε στο τέλος της με το δικαστήριο να κρίνει ένοχο τον ηθοποιό για 2 απόπειρες βιασμού.

Η ποινή μάλιστα, που επιβλήθηκε είναι τα 8 χρόνια κάθειρξης με αναστολή μετά από πολλές ώρες αναμονής και την πρόταση, που έκανε η εισαγγελέας.

Από την επόμενη ημέρα της απόφασης, δηλαδή την Πέμπτη 9/2 πολλοί ηθοποιοί παίρνουν θέση για εξέλιξη της δίκης με τον Ευαγγελία Μουμούρη, καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα να παραθέτει και εκείνη τη γνώμη της (δείτε εδώ την ηθοποιό να κλαίει για την κατάσταση του Φιλιππίδη).

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Τις πρώτες δύο φορές που πήγα στη δίκη ήμουν πάρα πολύ ταραγμένη. Δεν ήξερα ποιον να πρωτολυπηθώ, δεν ήξερα ποιον να πρωτοστηρίξω, αλήθεια σου το λέω. Χρειάστηκα βοήθεια για να μπορέσω να σταθώ και να πω τι γίνεται τώρα. Ήταν σοκαριστικό.

Την απόφαση τη σέβομαι, όπως θα σεβόμουν οποιαδήποτε απόφαση. Τώρα το τι λέω με τους φίλους μου, τις φίλες μου όταν κλείνει η κάμερα, είναι άλλο θέμα», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.