«Μπορεί να σπάσω...» - Μεγάλη συγκίνηση με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην κάμερα του Mega

Για ποιο πρόσωπο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπορεί να σπάσω...» - Μεγάλη συγκίνηση με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην κάμερα του Mega

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 9/12 με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για επαγγελματικά και προσωπικά της ζητήματα.

Σε ότι αφορά το χρόνο, που περνάει η Παλαιολόγου μίλησε ανοιχτά με την ίδια να μην κρύβει την ηλικία της, αφού αποκάλυψε δημόσια τον νούμερο (δείτε εδώ την αναφορά για το παιδί, που έχασε).

«Και να μην φοβίζει η πάροδος του χρόνου δεν μπορώ να κάνω και τίποτα! Ούτως ή άλλως… να είμαστε καλά για να έρθει κι άλλος χρόνος, να ζήσουμε κι άλλο χρόνο. Τώρα οι φθορές, τι να γίνει, μέσα στη ζωή είναι και αυτή, σημαίνει ότι έχουμε ζήσει. Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού και η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54 τώρα και τον Απρίλιο θα είμαι 55. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο, για μένα είμαι 25», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός στάθηκε και σε ένα πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής, που έχει να κάνει με την απώλεια και συγκεκριμένα του μπαμπάς της, καθώς όπως τόνισε είναι κάτι που εξακολουθεί να την πονάει.

Τα συγκινητικά λόγια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την απώλεια, που της έχει στοιχίσει

«Έχω δύναμη να ανταπεξέλθω στην απώλεια από ότι φάνηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές άσχετες που μπορεί να σπάσω. Δηλαδή μπορεί να μου έρθει ξαφνικά ο μπαμπάς μου και να κλάψω σε μια άσχετη στιγμή. Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια που έχουν καλή σχέση με την οικογένεια τους είναι τα κορίτσια του μπαμπά. Με την μαμά μου ήμασταν πάντα κοντά και ένας λόγος παραπάνω τώρα πια να είμαστε ακόμα πιο κοντά», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.