Θρήνος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Έγινε γνωστό πως...

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος γενικότερα είναι ενεργός στα social media και συχνά εκφράζει με τον τρόπο αυτόν τα συναισθήματά του.

Θα λέγαμε, πως κατά κύριο λόγο κάνει πιο ευχάριστες αναρτήσεις με την οικογένεια του και με τα ταξίδια, που μπορεί να κάνει για επαγγελματικούς λόγους.

Την Πέμπτη 9/2 ωστόσο, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πρόσωπό, με το οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Γαλανούλης έφυγε στα 48 του χρόνια, με τον οποίο ο Πέτρος ήταν πολύ κοντά, αφού ήταν ο σκηνοθέτης του Τροχού της τύχης (δείτε εδώ ποια άλλη γνωστή παρουσιάστρια τον αποχαιρέτησε).

Η συγκινητική ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη

«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε», έγραψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πολυχρονίδης - Θρήνος

Η απόφαση του Star για το Asia Express και τον Πολυχρονίδη

Λίγο μετά το τέλος του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για το τι θα συμβεί στο β' μισό αλλά και για την επόμενη σεζόν με τις σειρές και τις εκπομπές.

Το όνομα του Πέτρου Πολυχρονίδη έχει συνδεθεί με το Star και το Asia express, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου βγάζοντας νικητή τον Βασαλό και τον Fipster.

Οφείλουμε να πούμε, πως το ριάλιτι για τα ελληνικά δεδομένα ήταν κάτι νέο και εντελώς διαφορετικό από αυτά, που έχουμε δει, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τα απόλυτα (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση στον τελικό).

Πιο αναλυτικά, η Real life αναφέρει, πως το παιχνίδι δε θα συνεχιστεί από τον Οκτώβριο και μετά, το οποίο παρουσίαζε ο Πολυχρονίδης. Συγκεκριμένα το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εξετάζει να μην επιστρέψει το Asia Express με νέο κύκλο στις αρχές της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα λέγεται, πως αν θα έβγαινε στον αέρα θα είχαν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για να βγει στον αέρα το Μάϊο, κάτι που δεν έχει γίνει. Η αβεβαιότητα με τις εκλογές αλλά και τα οικονομικά δεδομένα κρατάνε το παιχνίδι στον πάγο και αναμένεται να γίνουν συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Asia express