«Ράγισε η καρδιά μου...» - Βαρύ πένθος για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Adelina Varthakouri
Instagram / Adelina Varthakouri

Εξαφανισμένη είναι εδώ και πολλούς μήνες από παντού η Αντελίνα Βαρθακούρη, τόσο από τα social media όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας, η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, όπου παρουσίαζε εκπομπή με τον Χάρη Βαρθακούρη (με την οποία μάλιστα είχε δημιουργηθεί ένας μικρός χαμός), θέλησε για δικούς της λόγους να αποτραβηχθεί εντελώς.

Δεν πραγματοποιεί πλέον καμία δημόσια εμφάνισή, ούτε όμως και αναρτήσεις με το πρόσωπο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο μια και σε αυτή κάλυπτε τα μαλλιά της. Μάλιστα, ο σύζυγος της Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει πως πλέον είναι εντελώς διαφορετική αφού τα έχει βάψει στο φυσικό της χρώμα.

Ωστόσο, που και που κάνει μερικά story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είτε για να εκφράσει τις σκέψεις της και τις απόψεις της, είτε για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πλάνα από την καθημερινότητά της. Ποτέ όμως πλέον δεν μας δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία είναι τεράστια όχι μόνο λόγω των μαλλιών, αλλά λόγω και ότι όπως είχε αποκαλύψει έκανε αυστηρή διατροφή και γυμναστική, με αποτέλεσμα φυσικά να χάσει πολλά κιλά (δείτε εδώ την δίαιτά της).

Θρήνος για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Αυτή τη φορά, λοιπόν και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 9/2, η Αντελίνα θέλησε να γνωστοποίηση μια δυσάρεστη είδηση. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον θάνατο ενός γνωστού σκηνοθέτη, τον οποίο όπως φαίνεται η παρουσιάστρια είχε σε μεγάλη εκτίμηση και του έτρεφε επίσης μεγάλη αγάπη.

Για αυτό θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, αναρτώντας στο instagram της μια φωτογραφία του, την οποία συνόδεψε με ένα συγκινητικό βίντεο: «Σκηνοθετάρα μου, γιατί, γιατί; Ράγισε η καρδιά μου! Γιαννάκο μου γλυκιέ, δεν θα ξεχάσω ποτέ την γλυκύτητά σου, την υπέροχη καρδιά σου και την αγκαλιά σου!

Αντίο φίλε μου... είσαι ο καλύτερος».

Θρήνος για την Αντελίνα Βαρθακούρη