Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωσή της - Ξεκίνησε πρόβες για το The voice η Φαίη Σκορδά

Είχε άγχος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ διαφορετική και ευχάριστη έναρξη παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 9/2 στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά να δέχεται μια φαντασμαγορική έκπληξη από την παραγωγή της εκπομπής και τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του πάνελ δεν την περίμεναν στο τραπέζι όπως συνήθως, αλλά στην άκρη του πλατό μιας και είχαν διακοσμήσει μια γωνία εξαιρετική αφιερωμένη για τα γενέθλια της παρουσιάστριας με μπαλόνια και ένα τεράστιο Happy Birthday.

Όλοι αμέσως την αγκάλιασαν και την φίλησαν και την ίδια στιγμή της προσέφεραν μια τεράστια κόκκινη ανθοδέσμη. Η Φαίη Σκορδά, φυσικά, ήταν φανερά συγκινημένη και ευχαρίστησε την ομάδα της για την όμορφη αυτή έκπληξη.

Στην συνέχεια της εκπομπής είδαμε να μη σταματάνε οι εκπλήξεις, αφού η Φαίη έκανε μια ανακοίνωση, που πολλοί περίμεναν εδώ και πολύ καιρό.

Έτσι λοιπόν, από την ίδια τη Σκορδά επιβεβαιώθηκε, πως θα είναι εκείνη παρουσιάστρια του The voice στο εξής, με τη διάθεση της να είναι πολύ ανεβασμένη με την εξέλιξη αυτή (δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Σκορδά).

Στη συνέχεια της ημέρας, η παρουσιάστρια έκανε άλλη μια εμφάνιση, πριν πάει να γιορτάσει τα γενέθλιά της και έτσι την είδαμε να εισβάλλει στο πλατό του Καλό μεσημεράκι και να κάνει την πρώτη πρόβα για το νέο αυτό επαγγελματικό βήμα, που ετοιμάζει.

Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο Καλό Μεσημεράκι