Την έκανε να κλάψει στον αέρα του "Στούντιο 4" - Η αποκάλυψη του Λουδάρου που "λύγισε" την Παρθένα Χοροζίδου

Τους ενώνει χρόνια φιλία και συνεργασία!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Την έκανε να κλάψει στον αέρα του

Το απόγευμα της Τετάρτης (8/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν καλεσμένοι, η Παρθένα Χοροζίδου με τον Αντώνη Λουδάρο. Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί, που συμπτρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» μίλησαν στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λουδάρος, που πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει κάτι φρικτό (δείτε εδώ τι) και η Παρθένα Χοροζίδου, μίλησαν ο ένας για τον άλλο για τα όσα τους συνδέουν τόσα χρόνια, είτε σε φιλικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τα λόγια του Αντώνη Λουδάρου για την Παρθένα Χορζίδου που την έκαναν να κλάψει

Σε ένα σημείο της κοινής τους συνέντευξης, ο Αντώνης Λουδάρος πήρε το λόγο για να αναφερθεί στη συνάδελφο και φίλη του, λέγοντας: «Προσπαθώ λίγο να οργανώσω τι λένε τα παιδιά σε σχέση με σένα. Ξέρεις τι αίσθηση έχω για σένα; Θυμάστε όταν ήμασταν πιτσιρίκια κάτι που έριχνες στο στόμα και έκανε τσικ-τσικ-τσικ; Αυτό είναι η Παρθένα για μένα».

«Με ευχαριστεί, είναι κάτι παράξενο. Από τότε που σε γνωρίζω νιώθω κάθε μέρα ότι με βοηθάς ένα τσακ να προχωρήσω λίγο πιο ψηλά» εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος, με την Παρθένα Χοροζίδου να δακρύζει και να του ανταποδίδει την αγάπη της.

Σε σχετική ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου, η Παρθένα Χοροζίδου απαντά:

«Έχω πνιγεί από πολλές υποχρεώσεις και έχω τσιτώσει τόσο πολύ με κάτι που μου έχει πει μια φορά η αδερφή μου. Πήρα τηλέφωνο: δεν θα ‘ρθω στην πρόβα, δεν αντέχω. Πήγα τη βόλτα μου μαζί με την αδερφή μου. Με κοιτούσε μες στα μάτια, σου λέει της το χάλασα, κατάλαβε ότι με ζόρισε πολύ».