Αντώνης Λουδάρος: «Ανέβηκε επάνω στη σκηνή για να μας βάλει χρήματα μέσα από τα εσώρουχα»

Αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Λουδάρος (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για την συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου), πολύ πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, κατά την οποία μίλησε για τα πιο ακραία σκηνικά που του έχουν συμβεί στην ώρα κάποιας παράστασης ή στο θέατρο γενικότερα. Τις προάλλες, μάλιστα, είχε αναφέρει ένα ακόμα.

«Μου έχει τύχει να παίζω σε παράσταση κι ένα πιτσιρικάκι να φεύγει από τη σκηνή και να ‘ρχεται στα παρασκήνια. Το βλέπω, του λέω πήγαινε μπροστά και θα σου κλείσω το μάτι όταν θα βγω. Έρχεται μπροστά, εγώ ξεχνάω ότι του έχω μιλήσει κι αρχίζει και με μουτζώνει. Μου ρίχνει φάσκελα, μου φωνάζει κι αρχίζει τα φάσκελα», είπε χαρακτηριστικά.

Αδιανόητο περιστατικό στο θέατρο με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Λουδάρο

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που δεν διστάζει να μιλήσει "ανοιχτά" για οτιδήποτε, ιδιαίτερα εάν λάβει κανείς υπόψιν πως έκανε σεξ σε κοινή θέα (δείτε εδώ τι συνέβη). Επομένως, το γεγονός πως ανέβηκε στη σκηνή θεατής και άρχισε να γδύνεται μπροστά του ίσως είναι ένα από τα πιο απλά πράγματα που του έχουν συμβεί.

Ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό που σου έχει συμβεί στο σανίδι; Όχι, μόνο φέτος, γενικά.

Δύο από τα πιο αστεία μου έχουν συμβεί φέτος, αφού στο φινάλε ο κόσμος ενθουσιάζεται πολύ. Ένα βράδυ βγαίνω και λέω «τώρα ήρθε η μεγάλη στιγμή, για εσάς και μόνο για εσάς θα τα βγάλουμε όλα». Και πετάγεται ένας κύριος: «Σιγά μωρέ, τι θα κάνετε…». Του λέω: «Αλήθειας Αν τολμάς, καν’ το κι εσύ μαζί μας». Σε πληροφορώ, λοιπόν, ότι άρχισε να γδύνεται μαζί μας από τη θέση του. Γδύθηκε από τη μέση και πάνω κι έγινε χαμός από τα γέλια και τα χειροκροτήματα. Στο φινάλε βέβαια τον ανεβάσαμε κι αυτόν στη σκηνή, χαιρετηθήκαμε, βγάλαμε φωτογραφίες. Μια άλλη μέρα, σχετικά πρόσφατα, μια κυρία ενθουσιάστηκε τόσο που ανέβηκε επάνω στη σκηνή για να μας βάλει χρήματα μέσα από τα εσώρουχα! Ήταν πάρα πολύ αστείο!

Αντώνης Λουδάρος