«Έχω κάνει σεξ σε μία παραλία που νόμιζα ότι είμαι μόνος μου και τη στιγμή που δεν πρέπει περνάει ένα γκρουπ με τουρίστες»

Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, το βράδυ της Πέμπτης 1/12 και, ενώ πρόσφατα προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ζωή του όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι (δείτε εδώ τον θάνατο που τον τσάκισε), αυτή τη φορά μίλησε για την ερωτική του ζωή.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στις σχέσεις που μπορεί να έχει κάνει, αλλά αποκάλυψε ποια είναι τα πιο περίεργα μέρη που έχει επιλέξει να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιο άλλο άτομο και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να ακούσει αυτές τις λέξεις από το στόμα του. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι για τον ίδιο δεν είναι κάτι περίεργο και ούτε τα θεωρεί πολύ σοκαριστικά (δείτε εδώ ποιος αποκάλυψε ότι έχει κάνει role play).

Σε ποια μέρη έχει κάνει σεξ ο Αντώνης Λουδάρος

«Το πιο ακραίο μέρος που έχω κάνει σεξ είναι σε μία παραλία που νόμιζα ότι είμαι μόνος μου. Πέρασα λαγούμια μέσα από σπηλιές, φτάνω σε μία ειδυλλιακή παραλία, τη στιγμή που δεν πρέπει περνάει ένα γκρουπ με τουρίστες. Η ντροπή ήταν κάτι το αδιανόητο. Το γκρουπ, καμία 20αριά άτομα, όλοι με φωτογραφικές μηχανές τότε, έκαναν και εκείνοι ότι δεν συμβαίνει. Πέρασαν ένας ένας τη σπηλιά και έφευγαν σιγά σιγά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Σε θέατρο το έχω κάνει παρακολουθώντας παράσταση που βαριόμουν πάρα πολύ, αλλά δεν το θεωρώ κάτι. Γενικά δεν είμαι και ο τύπος ο πολύ σεξουαλικός. Αυτά στα νιάτα» και απάντησε πως και σε καμαρίνι έχει συνευρεθεί ερωτικά με σύντροφό του.

Στο θέατρο, ωστόσο, του έχει τύχει και ένα άλλο "απρόοπτο": «Μου έχει τύχει να παίζω σε παράσταση κι ένα πιτσιρικάκι να φεύγει από τη σκηνή και να ‘ρχεται στα παρασκήνια. Το βλέπω, του λέω πήγαινε μπροστά και θα σου κλείσω το μάτι όταν θα βγω. Έρχεται μπροστά, εγώ ξεχνάω ότι του έχω μιλήσει κι αρχίζει και με μουτζώνει. Μου ρίχνει φάσκελα, μου φωνάζει κι αρχίζει τα φάσκελα», είπε χαρακτηριστικά.