Δε θυμόταν ότι είχε σχέση μαζί της - Η γυναίκα που πέρασε και δεν άγγιξε το Δήμο Αναστασιάδη

Αδιανόητο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε άλλη μια σύντομη αλλά πλήρως ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες, από την εποχή, που ήταν εργένης.

Σήμερα, ο Δήμος μπορεί να είναι παντρεμένος με την Τζένη Θεωνά και να έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, όμως πριν τη συναντήσει είχε μια έντονη ζωή (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο με το γιο τους).

«Για μένα η αγάπη είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Με την Τζένη είμαστε μαζί 8 χρόνια. Το παιδί μας άλλαξε την καθημερινότητά μας, όλα έγιναν ωραιότερα. Με τη Τζένη γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο, είχαμε έντονες στιγμές, κυνηγητό. Υπήρχε έρωτας, υπήρχε αυτή η σπίθα, έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος.

Η αγάπη και η συμβίωση είναι ένας αγώνας αντοχής. Με τον ερχομό ενός παιδιού δεν φεύγει ο έρωτας. Είναι απαραίτητο για μένα να ασχολούμαι με τη σχέση μου. Μεγάλωσα πλημμυρισμένος με αγάπη. Είναι σημαντικό να μπορούμε να δείξουμε την αγάπη που έχουμε μέσα μας.

Έχω κάνει ψυχανάλυση, ξεκίνησα από παιδί. Είχα ερωτευτεί ένα κορίτσι και δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Άργησα να ωριμάσω, η ζωή μου ήταν σαν παιχνίδι. Η μουσική μπήκε εύκολα στη ζωή μου, δεν κουράστηκα πολύ», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης για το λόγο, που έκανε ψυχανάλυση.

Το πιο αστείο και περίεργο λοιπόν περιστατικό από τα χρόνια, που ο Δήμος ήταν ελεύθερος έχει να κάνει με μία κοπέλα, που υπήρξε κάποτε ζευγάρι, ωστόσο ο ίδιος το είχε ξεχάσει και μετά από χρόνια την προσέγγισε ερωτικά ξανά.

Η σχέση που έκανε ο Δήμος Αναστασιάδης και έχει ξεχάσει

«Ίσως η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει – και ζητάω και πολλά συγγνώμη για όλο αυτό το οποίο έγινε – έχει να κάνει με κάτι ερωτικό. Ήμουν 27 χρονών σε ένα γυμναστήριο που έκανα personal και ακριβώς δίπλα ήταν μία κοπέλα που τη φλέρταρα πολύ ανοιχτά. Δεν είχα σταματήσει να την κοιτάζω.

Κάποια στιγμή τελειώνει η γυμναστική και καθόμαστε στο φουαγιέ. Εξακολουθώ εγώ να την κοιτάζω, να τη φλερτάρω. Εκείνη αντέδρασε και μου μίλησε κάπως άσχημα. Μου εξήγησε πως είχαμε παλιότερα δεσμό κι εγώ δεν το θυμόμουν! Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν φημίζομαι για τη μνήμη μου. Η αλήθεια είναι ότι έχει ξαναγίνει κάποια στιγμή πιο μετά. Ευτυχώς βρέθηκε η γυναίκα που με παντρεύτηκε κι όλα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.