Τον θήλασε σε εξωτερικό χώρο με ένα τεράστιο χαμόγελο - Η ανάρτηση της Αλεξανδράκη με την Ιωάννα Τούνη

Η μητρότητα της πάει, τελικά...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @j.touni)
(instagram / @j.touni)

Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη διατηρούν μια πολύ στενή φιλία και μοιράζονται πολλά πράγματα της καθημερινότητάς του.

Το μοντέλο, αυτή την περίοδο που η φίλη της βρίσκεται στο σπίτι με το μωρό της, φροντίζει να την επισκέπτεται πολύ συχνά και να τη βοηθάει με ό,τι χρειαστεί, αλλά και να παίρνει την "ανταμοιβή" της πίνοντας μητρικό γάλα (δείτε εδώ το χιουμοριστικό στιγμιότυπο της Αλεξανδράκη).

Η νέα ανάρτηση της Αλεξανδράκη με την Ιωάννα Τούνη

Έτσι και σήμερα, Πέμπτη (9/2) η Δήμητρα Αλεξανδράκη επισκέφθηκε το σπίτι της Ιωάννας Τούνη προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Οι δυο τους μάλιστα, πήγαν να κάνουν μαζί τα ψώνια τους, ενώ η Ιωάννα Τούνη είχε μαζί και τον γιο της. Μητέρα και γιος έκαναν και ένα μικρό διάλειμμα, αφού ο μικρός πείνασε και την συγκεκριμένη στιγμή απαθανάτισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως θα δεις, κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό της ενώ τον θηλάζει, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να γράφει από κάτω: «Η φύση μας».

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τη γέννα της Ιωάννας Τούνη

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Τούνη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, μοιράστηκαν στιγμές από την καθημερινότητα τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Βέβαια, η πιο συγκινητική στιγμή για τις δύο φίλες ήταν η γέννηση του πρωτότοκου γιού της επιχειρηματίας, που το μοντέλο ένιωσε απίστευτη υπερηφάνια για την αγαπημένη της φίλη και έκανε repost την πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά την γέννηση του πιράνχας.

«Σε αγαπώ άπειρα. Είσαι η πιο δυνατή γυναίκα, που έχω γνωρίσει. Να μας ζήσει το μικρό μαϊμουδάκι, γερό και ευλογημένο», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Αλεξανδράκη για Τούνη