«Βαριέμαι πια! Δεν έχουν ιδέα» - Η όλο ένταση αντίδραση της Έλλης Κοκκίνου σε ερώτηση για Γαρμπή και Σχοινά

«Μην την ξαναρωτήσουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βαριέμαι πια! Δεν έχουν ιδέα» - Η όλο ένταση αντίδραση της Έλλης Κοκκίνου σε ερώτηση για Γαρμπή και Σχοινά

Καλεσμένη στην εκπομπή Night Out του MEGA, βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου όπου συζήτησε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλους και για όλα. Μια ερώτηση ωστόσο για τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή, έφερε την αντίδραση της.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ήθελε να την ρωτήσει για το ζευγάρι που μαζί του έχει παρελθόν η παρουσιάστρια, ωστόσο, η ίδια του είπε να μην την κάνει την ερώτηση, παρόλο που όλοι οι τηλεθεατές την κατάλαβαν...

Για θυμίσουμε πως η Έλλη Κοκκίνου διατηρούσε σχέση με τον Διονύση Σχοινά στο παρελθόν, ωστόσο, σοκ, είχαν πάθει όλοι σε live μετάδοση όταν ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Όλοι πίστευαν λοιπόν πως διατηρούσε σχέση και με τις δυο και πως η πρώτη έμαθε ουσιαστικά το χωρισμό τους εκείνη την στιγμή με αποτέλεσμα να πάθει ψυχολογικό σοκ που την οδήγησε στην κατάθλιψη.

Χρόνια όμως αργότερα μαθεύτηκε από τον Σχοινά πω έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη από την τηλεόραση ενώ είχε χωρίσει ήδη επτά μήνες νωρίτερα με την Έλλη.

Οι μεταξύ τους σχέσεις λοιπόν συζητιούνται μέχρι και σήμερα με εκπομπές και δημοσιογράφους να τους ρωτάνε ποιες είναι οι σχέσεις τους - Δείτε την αντίδραση της Καίτης Γαρμπή.

Η αντίδραση της Κοκκίνου όταν την ρώτησαν για Γαρμπή - Σχοινά

«Μην την ξαναρωτήσουμε. Δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να με ρωτήσεις. Βαριέμαι πια. Είναι σχεδόν 30 χρόνια. Δεν ξέρω. Έχουν γεννηθεί πόσες γενιές παιδιά από τότε. Δεν έχουν ιδέα. Έχουμε κάνει όλοι οικογένειες κι έχουμε περάσει τόσα. Τι αφορά και γιατί; Δεν το καταλαβαίνω και δεν με νοιάζει» είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Και συνέχισε ενοχλημένη: «Ποιον αφορά; Κανέναν από τους τρεις μας. Μα βάζω τελεία. Να βγω να πω τι, για ποιο θέμα; Για κάτι που είχαμε πριν τόσα χρόνια; Ποιος νοιάζεται;».

Όσα είπε για το χωρισμό της

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 χρονών κι αυτή η ηλικία είναι πιο δύσκολη. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν καν 2. Δεν είχε πολλές μνήμες κοινής ζωής, άρα του ήταν πολύ πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις κι ερωτήσεις και πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο.

Η παιδοψυχολόγος μου έδωσε πλήρεις οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει αυτό, ότι πρέπει να πάμε στο άδειο σπίτι για να το δείξω, να διαλέξει το δωμάτιό του ή να του το υποδείξω και να μου πει πως το θέλει, ώστε να είναι σαν να έχει πάρει κι ο ίδιος την απόφαση ότι αυτό είναι το καινούριο μας σπίτι. Μεγαλώνοντας οι ερωτήσεις ήταν ότι θα ήθελα να με ρωτήσετε, πριν χωρίσετε με τον μπαμπά.

Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι όταν γίνει αυτή η ερώτηση, η διατύπωση, θα πεις εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε κι οι δύο, είναι αποφάσεις που σε αφορούν μεν, αλλά είναι μόνο του μπαμπά και της μαμάς» εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

«Ήταν άγαρμπο, αν κι οφείλω να ομολογήσω ο Τύπος, μου φέρθηκε πάρα πολύ όμορφα κι ευγενικά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και να είναι δίπλα στην σειρά τα κανάλια και να ακολουθούν το φορτηγό για το που είναι το νέο σου σπίτι. Είναι λίγο αμήχανο» πρόσθεσε.