«Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ» - Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΪ με την απάντηση του Διονύση Σχοινά

«Με την Καίτη έχουμε γίνει...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ» - Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΪ με την απάντηση του Διονύση Σχοινά

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος χάλασε την συμφωνία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και πλέον θα τραγουδά με την πρώην του Έλλη Κοκκίνου. Για όλα αυτά, λοιπόν, ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει το Σάββατο 5/11 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου.

Εξήγησε, έτσι, σχετικά με τον συνάδελφό του πως η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό λόγος και πως όλο αυτό γίνεται λόγω εγωϊσμού. Όσον αφορά, όμως την προηγούμενη σχέση του πριν από την γυναίκα της ζωής του, ο ίδιος έδωσε μία απάντηση που θα συζητηθεί.

Σόκαρε η απάντηση του Διονύση Σχοινά για την Έλλη Κοκκίνου

«Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό», είπε αρχικά για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Και συμπλήρωσε για την σχέση του με την σύζυγό του και την πρώην του: «Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται».

Πάνω από 200.000 ευρώ - Η αποζημίωση που θα δώσουν οι δύο τραγουδιστές στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν

Η ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση μετά την αποχώρηση του πρώτου από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονταν οι δυο τους. Μάλιστα, μέχρι και η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση για το γεγονός.

Την Τετάρτη 2/11, λοιπόν, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, παρουσιάστηκε η ανακοίνωση του χώρου που είχαν επιλέξει οι τραγουδιστές να κάνουν τα live τους, η οποία μιλά για την αποζημίωση που θα χρειαστεί να δώσουν και οι δύο πλευρές. Το ποσό είναι σοκαριστικό.

«Η ημετέρα εταιρεία εν όψει της αγχώδους έναρξης μίας πραγματικά ανταγωνιστικής σεζόν και της τεράστιας οικονομικής ζημίας που θα προκαλούσε μία ξαφνική απώλεια του κυρίου Διονύση Σχοινά με τον οποίον είχαμε συμφωνήσει να πλαισιώνει τον κύριο Γιώργο Μαζωνάκη, εν όψει του πλουραλισμού στα καλλιτεχνικά σχήματα της χειμερινής περιόδου (…) ζητά από τον κ. Διονύση Σχοινά 300.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και απώλεια εσόδων που υπέστη το νομικό πρόσωπο της εταιρείας. Ζητά επιπροσθέτως από τον κ. Διονύση Σχοινά 40.000 ευρώ, τα οποία είχε λάβει ως προκαταβολή από έτερη εταιρεία, η οποία μας έχει εκχωρίσει τις απαιτήσεις της».