«Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι...» - Η Έλλη Κοκκίνου "έσπασε" τη σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι...» - Η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Πέμπτης 9/2, και μίλησε "ανοιχτά" για όλα μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Πιο συγκεκριμένα, η συζήτηση έφτασε από την σχέση της με τον Διονύση Σχοινά και την "κόντρα" με την Καίτη Γαρμπή, μέχρι στον χωρισμό της και την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πώς το διαχειρίστηκε όσον αφορά το παιδί της (δείτε τον εδώ), αλλά και την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση των media σε όλο αυτό, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα και πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν.

Η ίδια υπήρξε παντρεμένη με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη για τρία χρόνια, από το 2007 έως το 2010 και παρόλο που η σχέση τους είχε αυτή την άσχημη κατάληξη, όλα δείχνουν πως έχουν αφήσει όλα τα προβλήματα πίσω τους για χατίρι του παιδιού τους.

Η σπάνια αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για τον χωρισμό της

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 χρονών κι αυτή η ηλικία είναι πιο δύσκολη. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν καν 2. Δεν είχε πολλές μνήμες κοινής ζωής, άρα του ήταν πολύ πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις κι ερωτήσεις και πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο.

Η παιδοψυχολόγος μου έδωσε πλήρεις οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει αυτό, ότι πρέπει να πάμε στο άδειο σπίτι για να το δείξω, να διαλέξει το δωμάτιό του ή να του το υποδείξω και να μου πει πως το θέλει, ώστε να είναι σαν να έχει πάρει κι ο ίδιος την απόφαση ότι αυτό είναι το καινούριο μας σπίτι. Μεγαλώνοντας οι ερωτήσεις ήταν ότι θα ήθελα να με ρωτήσετε, πριν χωρίσετε με τον μπαμπά.

Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι όταν γίνει αυτή η ερώτηση, η διατύπωση, θα πεις εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε κι οι δύο, είναι αποφάσεις που σε αφορούν μεν, αλλά είναι μόνο του μπαμπά και της μαμάς», εξομολογήθηκε η ίδια.

«Ήταν άγαρμπο, αν κι οφείλω να ομολογήσω ο Τύπος, μου φέρθηκε πάρα πολύ όμορφα κι ευγενικά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και να είναι δίπλα στην σειρά τα κανάλια και να ακολουθούν το φορτηγό για το που είναι το νέο σου σπίτι. Είναι λίγο αμήχανο», πρόσθεσε έπειτα.