«Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στη γυναίκα του» - Το σπαρακτικό αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

«Πριν από 6 ημέρες έγινε μπαμπάς ήρθε ο γιος του στη ζωή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στη γυναίκα του» - Το σπαρακτικό αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Κλίμα συγκίνησης επικράτησε το πρωί της Παρασκευής 9/2 στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποχαιρετά με συγκλονιστικά λόγια τον γνωστό και αγαπημένο, στον τηλεοπτικό και όχι μόνο χώρο, Γιάννη Γαλανούλη.

Ο Γιάννης Γαλανούλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 48 του χρόνια και ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι είχε γίνει πατέρας μόλις 6 μέρες πριν, στις 3 Φεβρουαρίου. Η μοίρα θέλησε να ζήσει με τον γιο του μόλις έξι μέρες.

Το αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Θέλω έτσι να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να αποχαιρετήσουμε τον Γιάννη Γαλανούλη, έναν αγαπημένο συνεργάτη και φίλο. Συνεργάτη το εννοώ ευρύτερα. Εγώ ποτέ δεν είχα συνεργαστεί τηλεοπτικά μαζί του αλλά πολλές φορές είχε τύχει να βρεθώ σε πλατό που ήτανε. Ήταν ο θρυλικός σκηνοθέτης στο ΌΛΑ που λέγαμε όλοι γι' αυτή την εικόνα. Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόταν και με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στον Τροχό της τύχης (δείτε εδώ πως τον αποχαιρέτησε ο παρουσιαστής) και με τον Βαγγέλη Περρή στη Λάβα και παιδιά έφυγε προδομένος από την μεγάλη του καρδιά και το λέω γιατί πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη, με έναν γλυκό λόγο, ένα καταπληκτικό παιδί και συγκινήθηκα πάρα πολύ δεν ήξερα ότι πριν από 2 εβδομάδες παντρεύτηκε και πριν από 6 ημέρες έγινε μπαμπάς ήρθε ο γιος του στη ζωή.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στη γυναίκα του. Τι να πω, πολύ κρίμα! Και κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι δεν είμαστε τίποτα. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας και την αγάπη μας. Αν σας παρηγορεί να σας πούμε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Πάντα γλυκομίλητος και χαμογελαστός, εγώ έτσι τον θυμάμαι».

Το αντίο της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Σκηνοθετάρα μου, γιατί, γιατί; Ράγισε η καρδιά μου! Γιαννάκο μου γλυκιέ, δεν θα ξεχάσω ποτέ την γλυκύτητά σου, την υπέροχη καρδιά σου και την αγκαλιά σου!

Αντίο φίλε μου... είσαι ο καλύτερος», έγραψε χαρακτηριστικά και η Αντελίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

undefined