«Αποκλείεται να μη μου άρεσε...» - "Λιώνει" για τα μάτια του Διαμαντή Καραναστάση η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τι αποκάλυψε για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αποκλείεται να μη μου άρεσε...» -

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πολύ έντονα τα προηγούμενα χρόνια λόγω της ενασχόλησής της με την πολιτική, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ σπάνιες.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, από τη μία λόγω της σχέσης της με τον γιατρό της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης (δείτε πως είναι μετά από 23χρόνια εδώ), αλλά και λόγω της σχέσης που έχει δημιουργήσει με τον Σπύρο Μπιμπίλα, η οποία αφορά τις επερχόμενες εκλογές.

Οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον σύντροφό της και τον Σπύρο Μπιμπίλα

Για τα δύο αυτά ζητήματα μίλησε, λοιπόν, την Παρασκευή 10/2 στο Happy Day του ALPHA, καθώς η κάμερα της εκπομπής την συνάντησε στην πρεμιέρα της παράστασης "Ελευθερία στη Βρέμη", όπου πρωταγωνιστεί ο καλός της, Διαμαντής Καραναστάσης.

«Είμαι πάντα σε όλες τις πρεμιέρες. Είναι η τέταρτη φορά που θα το δω, είμαι πιστό κοινό. Αν δε μου άρεσε κάτι θα το έλεγα, αλλά αποκλείεται να μη μου άρεσε» είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αποκαλύπτοντας: «Ετοιμαζόμαστε για τις εκλογές. Θα είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί μας, είναι σταθερά στην Πλεύση Ελευθερίας, όπως και πολλοί άνθρωποι καλλιτέχνες».