«Παιδί μου πας καλά;» - Η ξεκαρδιστική φάρσα της Έλλης Κοκκίνου στην Τζένη Μπότση και η επική αντίδρασή της

Πέθαναν στο γέλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Παιδί μου πας καλά;» - Η ξεκαρδιστική φάρσα της Έλλης Κοκκίνου στην Τζένη Μπότση και η επική αντίδρασή της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/2 η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε για όλους για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ενώ δεν έλειψε φυσικά και η καθιερωμένη φάρσα της εκπομπής. Κάποια στιγμή, μάλιστα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πώς το διαχειρίστηκε όσον αφορά το παιδί της (δείτε τον εδώ), αλλά και την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση των media σε όλο αυτό, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα και πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν.

Η ίδια υπήρξε παντρεμένη με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη για τρία χρόνια, από το 2007 έως το 2010 και παρόλο που η σχέση τους είχε αυτή την άσχημη κατάληξη, όλα δείχνουν πως έχουν αφήσει όλα τα προβλήματα πίσω τους για χατίρι του παιδιού τους.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 χρονών κι αυτή η ηλικία είναι πιο δύσκολη. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν καν 2. Δεν είχε πολλές μνήμες κοινής ζωής, άρα του ήταν πολύ πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις κι ερωτήσεις και πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο.

Η παιδοψυχολόγος μου έδωσε πλήρεις οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει αυτό, ότι πρέπει να πάμε στο άδειο σπίτι για να το δείξω, να διαλέξει το δωμάτιό του ή να του το υποδείξω και να μου πει πως το θέλει, ώστε να είναι σαν να έχει πάρει κι ο ίδιος την απόφαση ότι αυτό είναι το καινούριο μας σπίτι. Μεγαλώνοντας οι ερωτήσεις ήταν ότι θα ήθελα να με ρωτήσετε, πριν χωρίσετε με τον μπαμπά. Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι όταν γίνει αυτή η ερώτηση, η διατύπωση, θα πεις εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε κι οι δύο, είναι αποφάσεις που σε αφορούν μεν, αλλά είναι μόνο του μπαμπά και της μαμάς.

Ήταν άγαρμπο, αν κι οφείλω να ομολογήσω ο Τύπος, μου φέρθηκε πάρα πολύ όμορφα κι ευγενικά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και να είναι δίπλα στην σειρά τα κανάλια και να ακολουθούν το φορτηγό για το που είναι το νέο σου σπίτι. Είναι λίγο αμήχανο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έπειτα αναφέρθηκε και στο θέμα Γαρμπή - Σχοινά.

Η ξεκαρδιστική φάτσα της Έλλης Κοκκίνου στην Τζένη Μπότση

Μάλιστα, αμέσως μετά, ο παρουσιαστής λοιπόν ζήτησε από την Έλλη Κοκκίνου να τηλεφωνήσει στην φίλη και κουμπάρα της, Τζένη Μπότση για να της κάνει φάρσα, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα λοιπόν με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι της στην Νέα Υόρκη, επέλεξε να πει στην Τζένη Μπότση πως ερωτεύτηκε με κάποιον που γνώρισε στο ταξίδι και τώρα θέλει να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο. Φυσικά, η αντίδρασή της ήταν ξεκαρδιστική.