Βαρύς θρήνος στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη: «Δυστυχώς συνέβη χθες...»

«Συλλυπητήρια στην ομάδα ενός σπουδαίους ανθρώπους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Βαρύς θρήνος στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη: «Δυστυχώς συνέβη χθες...»

Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη στο MEGA. Αναφέρθηκαν σε έναν θάνατο που έχει συγκλονίσει την τηλεόραση και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Συνέβη χθες 9/2, ωστόσο η είδηση από τα κανάλια κυκλοφόρησε σήμερα 10/2.

Τα δικά τους συλλυπητήρια μάλιστα, έστειλαν και μέσα από την εκπομπή Happy Day στον ALPHA, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλάει με πολύ συγκινητικά λόγια.

Τα λόγια της εκπομπής Πάμε Δανάη και τα συλλυπητήρια

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γαλανούλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 48 του χρόνια και ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι είχε γίνει πατέρας μόλις 6 μέρες πριν, στις 3 Φεβρουαρίου. Η μοίρα θέλησε να ζήσει με τον γιο του μόλις έξι μέρες.

«Σήμερα γιατί αυτό δυστυχώς συνέβη χθες, αλλά δεν ξέραμε από διακριτικότητα τι πρέπει να πούμε, να πείτε κυρίως εσείς που έχετε υπάρξει επαγγελματικά μαζί του συλλυπητήρια φαντάζομαι στην ομάδα ενός σπουδαίου από ότι ακούω ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Έφυγε από τη ζωή ένας καλό φίλος, ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης, πάνω από όλα ένας πολύ καλός άνθρωπος, ο Γιάννης Γαλανούλης. Πολλοί από εμάς είχαμε συνεργαστεί μαζί του. Ένας άνθρωπος πάντα με την διάθεση, πάντα με το χαμόγελο. Σοκαριστήκαμε πολύ χθες. Προφανώς δεν θέλαμε να πούμε κάτι γιατί ακόμα δεν ξέραμε δεν είναι γίνει πολύ γνωστό σε πολλούς ανθρώπους. Καλό ταξίδι να πούμε στον Γιαννάρα και θα πω και μια ατάκα που έλεγε εκείνος συνήθως "Είστε οι καλύτεροι" έλεγε, Γιαννάρα είσαι ο καλύτερος», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

«Με τον Γιάννη έχουμε δουλέψει σχεδόν 8 - 9 χρόνια μαζί στην εκπομπή του Θέμου ο Όλα. Ήμασταν στο ίδιο κοντρόλ, καθόμασταν δίπλα δίπλα κάθε εβδομάδα. Μοντάραμε μαζί, κάναμε παρέα, αγαπιόμασταν πολύ. Ο Γιάννης ήταν πάρα πολύ αγαπητός και υπέροχος συνεργάτης», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Καμπούρη.