Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Σας ζητώ συγγνώμη, δεν μπορώ να...» - Συντετριμμένη στον αέρα του MEGA η Δανάη Μπάρκα

Συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια

«Σας ζητώ συγγνώμη, δεν μπορώ να...» - Συντετριμμένη στον αέρα του MEGA η Δανάη Μπάρκα
News 10.02.2023 12:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ βαρύ και συγκινητικό ήταν το κλίμα στην σημερινή 10/2 εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, με την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της να μην έχουν και την καλύτερη διάθεση, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, ενώ νωρίτερα ανακοίνωσαν κι έναν θάνατο.

Κυρίως, ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους είναι αυτό που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Οι καταστροφές είναι αμέτρητες και τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο για τους ανθρώπους που έζησαν τον εφιάλτη αυτόν.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, 17.134 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Τουρκία, ενώ στη Συρία 3.162 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τους επίσημους απολογισμούς, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 20,296.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα γίνονται στη γειτονική χώρα, η Δανάη Μπάρκα δε κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να μείνει ψύχραιμη με όλα όσα συμβαίνουν.

Βουρκωμένη στον αέρα του Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα

Αιτία ήταν τα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο Τούρκος πρωταγωνιστής Τζεμ Γιίτ Ουζούμογλου για την κατάσταση στην Τουρκία αλλά και για τη βοήθεια των Ελλήνων.

«Σας ζητώ συγγνώμη, δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμη με αυτά», είπε χαρακτηριστικά βουρκωμένη η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μας κατηγόρησαν ότι το υποκινήσαμε, είναι...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Πάμε Δανάη: «Είμαστε πολύ λίγοι και πολύ μικροί μπροστά σε όλο αυτό» - "Λύγισε" η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Share