«Χθες μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει...» - Πατέρας για τρίτη φορά! Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Αγαπημένος Έλληνας εξομολογήθηκε το νέο στην κάμερα του OPEN

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χθες μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει...» - Πατέρας για τρίτη φορά! Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον αέρα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Το τελευταίο διάστημα, ένα πράγμα που ακούμε συνεχώς είναι πως κάποιος διάσημος θα γίνει γονιός είτε έφερε ήδη στον κόσμο του παιδί του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ελένη Φουρέιρα που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε εδώ το όνομά του), η οποία ανακοίνωσε πολύ αργά την εγκυμοσύνη της και πριν προλάβουμε να το καταλάβουμε βρέθηκε στο μαιευτήριο.

Την Παρασκευή 10/2, ανακοινώθηκαν μερικά ακόμη ευχάριστα νέα στον αέρα του OPEN και της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, καθώς ο καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα, εκεί που μιλούσε για τα δύο παιδιά που έχει ήδη, αποκάλυψε πως χθες η σύζυγός του του έδειξε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που έκανε, με εκείνον να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ποιος θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor στο παρελθόν, ο οποίος εξομολογήθηκε: «Τα υπέροχα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών. Στο μυαλό μου έλεγα πάντα “μη το κάνεις αυτό, μη το κάνεις αυτό” γιατί έλεγα ότι θα συμβούν τα ίδια και στα παιδιά μου. Μόνο που αυτό δεν ισχύει, είναι τελείως βλακεία, είναι μια κουταμάρα που σου επιβάλει η κοινωνία περισσότερο».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε με χαμόγελο: «Ευτυχώς που βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα που με αντέχει και κάναμε αυτή τη φοβερή οικογένεια και πάμε και για τρίτο, πρώτα ο Θεός. Χθες μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει “κοίτα” και λέω “Παναγία μου”. Προσπαθούσαμε πολύ καιρό, οπότε ο Θεός μάς το χάρισε».