«Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα;» - Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη με την Μανωλίδου

«Η Ευγενία τότε μπήκε στην τηλεόραση με στόχο να πάρει χρήματα για να αποπληρώσει χρέη του παρελθόντος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα;» - Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη με την Μανωλίδου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, ήταν το πρωί της Παρασκευής 10/2 ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος, παρόλο που συχνά βρίσκεται καλεσμένος σε πλατό για μιλήσει για το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί, δεν προχωρά σε δηλώσεις για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή όσο μπορεί να το αποφύγει (δείτε εδώ τα ευχάριστα νέα για τον γιο του).

Αυτή τη φορά, όμως, έκανε μία εξαίρεση και συζήτησε με την παρουσιάστρια για τα πάντα, από τις φήμες που ακούγονται για εκείνον, μέχρι και για την καριέρα της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, με την οποία έζησαν ένα τροχαίο πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ τι συνέβη).

Άκρως αποκαλυπτικός ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα site ότι έδερνα την Ευγενία. Μέσα σε δυο μέρες το πήραν όλοι αυτό στο διαδίκτυο και το έκαναν viral. Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα; Εγώ είμαι ο πιο αντίθετος στον πλανήτη σε κάτι τέτοιο. Φυσικά και κινήθηκα νομικά αλλά το διαδίκτυο έχει πολύ αργές διαδικασίες. Ευτυχώς βγήκε η Ευγενία και το ξεκαθάρισε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν απαγορεύω στην Ευγενία να κάνει κάτι. Συνεννοούμαστε μεταξύ μας και αν θέλει να κάνει κάτι τηλεοπτικό μπορεί να το κάνει. Η Ευγενία τότε μπήκε στην τηλεόραση με έναν συγκεκριμένο προσωπικό στόχο, να πάρει χρήματα για να αποπληρώσει χρέη του παρελθόντος. Έτυχε να είναι στην τελευταία εποχή της καλής εποχής της τηλεόρασης πριν τη χρεοκοπία. Δεν της άρεσε ιδιαίτερα, δεν την εξέφραζε καθόλου η τηλεόραση και δεν ήθελε να συνεχίσει.

Η “Στιγμή της Αλήθειας” ήταν πολύ δύσκολη, μετά όμως έκανε και το “Dancing with the stars”, το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, το “MasterChef”… Για τη Στιγμή της Αλήθειας” την είχα ενθαρρύνει να το κάνει παρόλο που ήταν ένα show που δεν άντεχα να το βλέπω καθόλου. Ήταν πολύ ακραίο για τα δικά μου γούστα, ήξερα όμως ότι η Ευγενία θα τα καταφέρει και πράγματι, ήταν πολύ καλή.

Είναι εντυπωσιακό γιατί έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Ευγενία έχει να κάνει τηλεόραση και δεν υπάρχει χρονιά που να μην της κάνουν πρόταση. Όμως, εκείνη δε θέλει. Ασχολείται πάρα πολύ με την ελληνική αγωγή… ».