«Η δικιά μου η γυναίκα;» - Η αντίδραση του Μάκη Παντζόπουλου όταν η Ελένη Μενεγάκη του είπε πως θα βγει

Δεν το περίμενε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η δικιά μου η γυναίκα;» - Η αντίδραση του Μάκη Παντζόπουλου όταν η Ελένη Μενεγάκη του είπε πως θα βγει

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 9/2 μέρα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά του και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη του ευχήθηκε και δημόσια, με τον συνεργάτη της να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

«Πώς τα έφερε έτσι η ζωή, ένα αγόρι που είχα στο μάτι πολλά χρόνια, ήταν λίγο τζαναμπέτης… Με κούρασε λίγο μέχρι να έρθει. Δεν πειράζει, ήρθε… Και κοίτα να δεις που του λέω ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας η μαμά Ελένη –όχι η παρουσιάστρια- κάθε φορά που θα γιορτάζει την κόρη της την Λάουρα, θα σε σκέφτεται και σένα με έναν τρόπο” Τι κάρμα είναι αυτό. Εγώ δεν κάνω αγκαλιές του Ιούδα, ή αγκαλιάζω ή δεν αγκαλιάζω.

Αλλά όταν αγκαλιάζω, αγκαλιάζω 100% και με τη ψυχή μου σου εύχομαι ό,τι έχεις μπερδεμένο στο μυαλό σου, να τα φέρεις σε μία ισορροπία και όρμα αγόρι μου. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί στην ευτυχία, στη χαρά, στο κάτι ακόμα καλύτερο. Όλα είναι εκεί έξω. Πάρε δύναμη και όρμα», είπε χαρακτηριστικά χθες στον Δημήτρη Ουγγαρέζο η παρουσιάστρια (δείτε εδώ τις ευχές της για την κόρη της, Λάουρα που έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον δημοσιογράφο).

Η αντίδραση του Μάκη Παντζόπουλου όταν η Ελένη Μενεγάκη του είπε πως θα βγει

Μάλιστα, αμέσως μετά η παρουσιάστρια του τόνισε πως σήμερα 10/2 θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του στα νότια προάστια προκειμένου να του σβήσει τούρτα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της σημερινής της εκπομπής την αντίδραση του Μάκη Παντζόπουλου, όταν του είπε πως θα βγει, καθώς σπάνια περνάει χρόνο εκτός σπιτιού.

«Πάντως και ο δικός μου τα έχασε που το είπα. Μου λέει να κάνουμε αυτό και του απαντάω “δεν μπορώ, έχω απογευματινή έξοδο”. Με κοιτάζει.. Η δικιά μου η γυναίκα έχει απογευματινή έξοδο;. Λέω “θα πάω στον Δημήτρη. Θέλω να κόψω μια τούρτα, θέλω να πάω στο σπίτι του”. Μου λέει “θα πας στο Παλαιό Φάληρο εσύ;”. Είναι σαν να βγαίνω σαν διόδια τόσο μακριά”», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της τότε και την διέκοψαν και της είπε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει στη Βούλα με την ίδια να λέει: «Τόσο μακριά; Δεν πειράζει».