Στον γιατρό με την κόρη της η Μαίρη Συνατσάκη - Τι συνέβη

Μεγάλη συγκίνηση για τη νέα μαμά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη στις 5 Δεκεμβρίου, ένα μήνα πριν αλλάξει ο χρόνος δηλαδή, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε και η νεαρή μανούλα δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει. Μπορεί η καθημερινότητά της να έχει αλλάξει δραματικά και όλη την ώρα να περιτριγυρίζεται από πάνες, μπιμπερό και πανάκια, ωστόσο δεν θα το άλλαζε με τίποτα (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία με την μικρή να κοιμάται στην κοιλιά που κάποτε χώραγε).

Την Παρασκευή 10/2, μάλιστα, οι δυο τους έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς το μωρό της δημοσιογράφου έπρεπε να κάνει τα πρώτα του εμβόλια και έτσι πήγαν στον γιατρό της. Μέσα από ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε πόσο περήφανη είναι που η κορούλα της το αντιμετώπισε με πολύ θάρρος και η συγκίνησή της ήταν τεράστια.

Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη έκανε τα πρώτα της εμβόλια

«2 πρώτα εμβόλια: τσεκ. Τα αντιμετώπισε σαν πρωταθλήτρια», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με μηνύματα και θετικές αντιδράσεις από τους ακόλουθούς της.

Μαίρη Συνατσάκη κόρη εμβόλιο
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

«Είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου...»

Τη Δευτέρα 30/1 μέσα από ένα νέο insta story, που έκανε η Συνατσάκη στο προφίλ της έδωσε στους φίλους της να καταλάβουν, πως αν δεν πρόκειται για κάτι, που ενδεχομένως θα έκανε κακό στο παιδί της δε θα ήθελε να της στέλνουν άσκοπες συμβουλές.

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου, Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό.

Μη μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.