«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου! Έχω κάνει τάματα» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την πάθηση της εγγονής της

«Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου! Έχω κάνει τάματα» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την πάθηση της εγγονής της

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/2 η Χριστίνα Παππά η οποία συγκλόνισε με όσα είπε για την πάθηση της εγγονής της, κόρης του γιου της, Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για την νύφη της, εξηγώντας πως έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και, μάλιστα, την έχει υπερασπιστεί και δημόσια μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε. Η Άννα Μπεζάν, από την πλευρά της, πέρασε πολύ δύσκολα συναισθηματικά όλο αυτό το διάστημα, διότι πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και το αποκάλυψε πολύ πρόσφατα.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την πάθηση της εγγονής της

«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του. Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο», ανέφερε συγκινημένη η Χριστίνα Παππά.

Ταυτόχρονα, η ίδια αναφέρθηκε και στη συντροφικότητα, τονίζοντας πως θέλει έναν άνθρωπο να μοιράζεται πράγματα μαζί του, ενώ ο γιος της την συμβουλεύει να βρει σύντροφο. «Δεν ξέρω αν θέλει να με δει ερωτευμένη ή «βολεμένη». Καλώς ή κακώς μονό νεότεροι άνδρες με φλερτάρουν, το κακό είναι ότι θέλουν και γάμο».