«Έχω ζήσει και γυναικεία παρενόχληση...» - Σοκάρει η Λίλιαν Αρχοντή με την εξομολόγησή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Είχα την κόρη μου τη Χριστίνα πολύ μωρό, ήμουν στο καμαρίνι και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω ζήσει και γυναικεία παρενόχληση...» - Σοκάρει η Λίλιαν Αρχοντή με την εξομολόγησή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Λίλιαν Αρχοντή, η οποία τους προηγούμενους μήνες βρέθηκε στο προσκήνιο εξαιτίας της καταγγελίας με την κόρη της για ξυλοδαρμό (δείτε εδώ τι συνέβη μετά τη δίκη), παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 10/2 και μίλησε για ένα αντίστοιχο βίωμά της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και στην παρενόχληση που δέχθηκε από γυναίκα στον ίδιο χώρο. Βέβαια, πέρα από τα φώτα και τις κάμερες, έχει βιώσει τέτοιου είδους περιστατικά και στον δρόμο, μαζί με το παιδί της, κάτι που είναι ακόμη πιο τρομακτικό.

Σοκάρει η Λίλιαν Αρχοντή

«Έχω ζήσει μια σεξουαλική παρενόχληση, την γλίτωσα στο τακ. Ήταν στα πρώτα μου χρόνια, με κυνηγούσε ασύστολα. Ήμουν στη δουλειά του και ήμουν μικρούλα, και έλεγα πώς θα την γλιτώσω τώρα; Έχω ζήσει και γυναικεία παρενόχληση. Να με απειλούν, επειδή είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για εκείνη την περίοδο: «Ζούσα μεγάλες στιγμές, ενημέρωσα ανθρώπους βασικούς της ζωής μου, ώστε να ξέρουν οτιδήποτε μου συμβεί, ειδικά στις τελευταίες δύο παραστάσεις, έρχονταν κολλητοί μου φίλοι και με παίρνανε από το θέατρο».

Για το περιστατικό με τον ηθοποιό που κατέβασε το εσώρουχό του επισήμανε: «Είχα την κόρη μου τη Χριστίνα πολύ μωρό. Ήμουν στο καμαρίνι και ήρθε ο συνάδελφος αυτός ο πρωταγωνιστής με μία άλλη συνάδελφο, μου χτυπούν την πόρτα και μου λέει η γυναίκα συνάδελφος: “Κοίτα” και αυτός κάνει την κίνηση και μου επιδεικνύει αυτό που μου έδειξε».