Είπε πιο πολλά από όσα έπρεπε στον αέρα του Mega - Η γκάφα της Μενεγάκη για το νέο σύντροφο της Ζαρίφη

Προσπάθησε να το μαζέψει αλλά ήταν αργά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είπε πιο πολλά από όσα έπρεπε στον αέρα του Mega - Η γκάφα της Μενεγάκη για το νέο σύντροφο της Ζαρίφη

H Kατερίνα Ζαρίφη είναι ένα πρόσωπο τηλεοπτικό, που γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια απασχολεί μέσα από τα επαγγελματικά και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της και λιγότερο μέσα από τα προσωπικά της.

Ήταν ωστόσο γνωστό, πως η Κατερίνα είχε μια μακροχρόνια σχέση, η οποία σήμερα έχει λήξει αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του, αφού τον αποκαλεί πια ως κολλητό της.

«Είμαι σε σχέση και το πάω λάου λάου γιατί την προηγούμενη φορά μόνο το ΑΦΜ δεν είχαν βρει στον πρώην που είναι και κολλητός μου. Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο πρώην μου. Δεν κρύβομαι, αλλά επειδή ο σύντροφός μου δεν είναι στο χώρο, λίγο το προστατεύω», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά της Ζαρίφη αυτήν την περίοδο μέσα από νέες δηλώσεις της δεν έχει κρύψει, πως έχει βρει ξανά τον έρωτα και πως είναι σε μία νέα σχέση (δείτε εδώ πόσο καιρό).

Μία νέα αποκάλυψη για το νέο αυτό πρόσωπο, που έχει στο πλευρό της η Κατερίνα ήρθε την Παρασκευή 10/2 από την την Ελένη Μενεγάκη και το Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι έκανα δημόσια σχόλια για το νέο σύντροφο της πρώην συνεργάτιδας τους.

Οι αποκαλύψεις της Μενεγάκη για το νέο σύντροφο της Κατερίνας Ζαρίφη

«Το έχει δηλώσει και είναι ερωτευμένη. Εξαιρετικό παιδί. Τον έχω γνωρίσει… να είναι καλά τα παιδιά», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει: «Είναι αυτός ο κύριος που μου είχε δείξει σε φωτογραφία όταν είχε έρθει;» και ο Δημήτρης της απάντησε «ναι».