«Έκλαψα έναν χρόνο μετά...» - Ο θρήνος που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γκοτσόπουλος

Δύσκολο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έκλαψα έναν χρόνο μετά...» - Ο θρήνος  που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γκοτσόπουλος

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος την Παρασκευή 10/2 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον ηθοποιό να μιλάει πολύ ανοιχτά για κομμάτια του εαυτού του.

Σήμερα μπορεί να είναι καλλιτέχνης και να ανήκει στο χώρο του θεάτρου, όμως ο Γκοτσόπουλος προήλθε από ένα χωριό, στο οποίο έκανε δουλειές πολύ διαφορετικές από αυτή, που κάνει σήμερα (η αποκάλυψη του ηθοποιού για τη σχέση του με τη Μαρία Κίτσου).

Ο ίδιος φέτος μετά από τη μεγάλη επιτυχία, που έκανε στις Άγριες Μέλισσες φέτος έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει το λόγο σε άλλη του συνέντευξη.

«Στην παρούσα φάση μου δεν θεωρούσα ότι έπρεπε ή ένιωθα έτοιμος να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Δεν ένιωσα ότι κάτι, από αυτά που μου πρότειναν, με αφορούσε τόσο πολύ ώστε να πω ότι αξίζει να συνεχίσω να κοιμάμαι τέσσερις ώρες την ημέρα.

Γιατί θα αφοσιωθώ άμα το κάνω αυτό το πράγμα, καλύτερα να κάνω μόνο θέατρο. Και θα έρθει… Εντάξει ας μείνω έξι μήνες εκτός, ας μείνω οχτώ μήνες εκτός. Υπάρχουν τα διλήμματα και τα σκέφτεσαι, εννοείται, είναι πολλές οι προκλήσεις αλλά μια απόσταση και να έχω λίγο ζωή. Πολύ σημαντικό πράγμα», είχε πει ο Γκοτσόπουλος.

Πολύ συγκινητική ήταν και η αναφορά του ηθοποιού στο κομμάτι, που τον δυσκόλεψε περισσότερο από όλα μέχρι σήμερα, με αυτό να είναι ο θάνατος του πατέρα του.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Δημήτρης Γκοτσόπουλου για την απώλεια του πατέρα του

«Η μητέρα μου είναι ένας πολύ δυνατός κι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με 5 παιδιά, είναι πολύ δύσκολα. Τις δύο πρώτες εβδομάδες έπρεπε να είμαι βράχος. Μετά βρήκε ο καθένας λίγο τον εαυτό του. Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είναι μια άμυνα.

Οι συγγενείς μου τραβούσαν το ζόρι ότι ο Δημήτρης τι κάνει; Δεν θα δουλέψει; Γιατί αυτό; Υπήρχε μια μεγάλη πίεση από τους συγγενείς κι από τους χωριανούς. Ρωτούσαν για εμένα. Μου έλεγαν να μου παντρέψουν την μία μου αδερφή με τον τάδε βοσκό», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.