Τον έβγαλαν ξανά νεκρό - Εκτός εαυτού ο Αντώνης Λουδάρος

Ο οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια άκρως οργισμένη ανάρτηση έκανε την Παρασκευή 10/2 ο Αντώνης Λουδάρος θέλοντας να δείξει μέσα από το λογαριασμό του στο instagram την αγανάκτησή του σχετικά με ένα ζήτημα, που τον ενοχλεί.

Πιο αναλυτικά, τα ψευδή δημοσιεύματα θανάτου είναι κάτι, που φέρνει πολύ κόσμο σε δύσκολη θέση και παράλληλα δημιουργεί μεγάλη ανησυχία σε συγγενικά πρόσωπα του θύματος (δείτε εδώ τον τραγικό τρόπο, που πέθανε η μητέρα του).

Ο ηθοποιός έχει ζήσει μια σχετική κατάσταση και μάλιστα σε συνέντευξη του περιέγραψε τα συναισθήματα του τη στιγμή, που διάβασε πως τον ήθελαν νεκρό.

«Γέλασα πάρα πολύ όταν κάποια στιγμή κάτι πάταγα για να βρω κάποια στοιχεία για μένα, γιατί δεν έχω βιογραφικό και διάβασα «ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε». Παναγία μου, λέω.

Ήταν αληθινό και πατάω να δω την «είδηση» και έλεγε πως πέθανα με αυτό που άκουσα! Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοιες χαζομάρες πολλές» σχολίασε ο Αντώνης Λουδάρος που πρόσφατα μίλησε και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Λουδάρου έγινε γνωστό, πως έπεσε ξανά θύμα της ίδια απάτης, ωστόσο αυτή τη φορά τα σχόλια του έδειχναν την οργή και την αγανάκτησή του, αφού όπως τόνισε αναμένεται να κινηθεί νομικά αν επαναληφθεί ξανά.

Η οργισμένη ανάρτηση του Αντώνη Λουδάρου στο instagram

«Για ακόμα μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά ντροπή σας», έγραψε ο Αντώνης Λουδάρος.

Αντώνης Λουδάρος