Dragon's den: Απίστευτο! Ο Πολ Ευμορφίδης δοκίμασε σκυλοτροφή μπροστά σε όλους

Πείστηκε τελικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dragon's den: Απίστευτο! Ο Πολ Ευμορφίδης δοκίμασε σκυλοτροφή μπροστά σε όλους

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε την Παρασκευή 10/2 για το Dragon's Den με νέες ιδέες να παρουσιάζονται στους επενδυτές με σκοπό να πειστούν με τις πιο ευφάνταστες και δημιουργικές (δείτε εδώ τη νέα ημέρα και ώρα προβολής του παιχνιδιού).

Η πιο ιδιαίτερη από όλες, που παρουσιάστηκε ήταν αυτή του Ντειβ και του Χάρη, οι οποίοι έχουν μια εταιρεία, που παράγει σκυλοτροφές, πολύ ποιοτική για την υγεία τους και για τη μακροζωία του εκάστοτε σκυλιού.

Αυτό, που ωστόσο δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε ήταν τη στιγμή, που τα παιδιά πρότειναν στους επενδυτές να δοκιμάσουν από την τροφή, η οποία ήταν φτιαγμένη από υλικά, που μπορεί να καταναλώσει και ο άνθρωπος, με τον Πολ Ευμορφίδη να τολμάει την πρόταση αυτή.

Η ιδιαίτερη πρόταση που εξέπληξε τους επενδυτές στο Dragon's Den

Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη για το Dragons' Den

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/2 ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Dragons’ Den αλλά και στις μονάκριβες κόρες του.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν δυο εβδομάδες έκανε πρεμιέρα το Dragons' Den μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 (δείτε την τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου), όμως τελικά αποφασίστηκε να αλλάξει τόσο μέρα όσο και ώρα προβολής. Συγκεκριμένα θα παίζει αυτή την Παρασκευή 10/2 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

«Αρέσει στον κόσμο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το έχω πει και στο παρελθόν πως αυτή η ερώτηση για το “ποιος θα το δει;” είναι πολύ υποτιμητικό και για τους Έλληνες. Είναι χαζοί οι Έλληνες; Δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι η επιχειρηματικότητα; Το αντίθετο» συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ξέσπασε για το παιχνίδι και μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε το εδώ).