Χαμός με το δημοσίευμα που θέλει νεκρό τον Αντώνη Λουδάρο - Τι συνέβη

Η οργισμένη ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Συνήθεια αποτελεί πλέον όπως φαίνεται διάφορα sites και δημοσιεύματα να βγάζουν τον Αντώνη Λουδάρο νεκρό, με τον ίδιο πλέον να μην μπορεί να ανεχτεί την τραγική αυτή κατάσταση με τα fake news που κυκλοφορούν εις βάρος του.

Για αυτό λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την είδηση αυτή που κυκλοφορεί τις τελευταίες, σύμφωνα με την οποία τον θέλουν να έχει έφυγε από τη ζωή, πράγμα που προφανώς δεν υφίσταται.

Οργισμένος ο Αντώνης Λουδάρος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν νεκρό

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην ανάρτησή του, αν συνεχιστεί η εν λόγω κατάσταση, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

«Για ακόμα μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω, θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά. Ντροπή σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Οργισμένος ο Αντώνης Λουδάρος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν νεκρό 

Ο ίδιος πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα που τον εξόργισε πριν από λίγο καιρό.

«Γέλασα πάρα πολύ όταν κάποια στιγμή κάτι πάταγα για να βρω κάποια στοιχεία για μένα, γιατί δεν έχω βιογραφικό και διάβασα «ο Αντώνης Λουδάρος πέθανε». Παναγία μου, λέω. Ήταν αληθινό και πατάω να δω την «είδηση» και έλεγε πως πέθανα με αυτό που άκουσα! Έλα ρε, έλα μωρέ… Είναι γελοίο! Είναι πολύ γελοίο να το διαβάζεις αυτό. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοιες χαζομάρες πολλές» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λουδάρος που πρόσφατα μίλησε και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.