Με άλλη μύτη, χείλη και μαλλιά - Αγνώριστη η Ραφαέλα Γεωργίου 3 χρόνια μετά το The Bachelor

Ούτε ο Βασιλάκος δεν θα την αναγνώριζε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με άλλη μύτη, χείλη και μαλλιά - Αγνώριστη η Ραφαέλα Γεωργίου 3 χρόνια μετά το The Bachelor

Μπορεί το The Bachelor να μην υπάρχει εδώ και καιρό πλέον στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο πολλές από τις παίκτριες που συμμετείχαν συζητιούνται ακόμα και σήμερα, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν είναι και η Ραφαέλα Γεωργίου.

Η 23χρονη Κύπρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι αγάπης του Alpha, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, την καρδιά του οποίου όμως δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει. Ωστόσο, δεν πτοήθηκε, μιας και κέρδισε αντιθέτως μεγάλη δημοσιότητα μετά το παιχνίδι.

Η Ραφαέλα γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 2000 στην Λάρνακα της Κύπρου. Πήγε στο Γυμνάσιο Αθηένου και στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Σπούδασε στην Τεχνική σχολή Λάρνακας. Η Ραφαέλα Γεωργίου έχει ομολογήσει πως τα extreme sports είναι η αδυναμία της και ασχολείται με πολεμικές τέχνες, και πιο συγκεκριμένα με την Ταϊλανδέζικη πυγμαχία ή αλλιώς Muay Thai.

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο καθένας μας μπορεί να πει πως δε θυμίζει τίποτα εκείνο το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι καθώς έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η εξωτερική της εμφάνιση, όπως και η Μαγδαληνή!

Έχει προχωρήσει, συγκεκριμένα, σε πλαστικές επεμβάσεις ενώ αλλαγές έχει κάνει και στο μαλλί της. Ωστόσο, παραμένει εντυπωσιακή!

Άλλος άνθρωπος σήμερα η Ραφαέλα Γεωργίου του The Bachelor 1

Το συγκλονιστικό τροχαίο που είχε πριν λίγο καιρό

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της είχε η Ραφαέλα Γεωργίου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/1) στην εκπομπή T-Live και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

«Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω την ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο.

Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η μητέρα μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα. Με προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης γιατί ο τραυματισμός από το ατύχημα ήταν ο ελάχιστος που θα μπορούσα να έχω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο και ένα σπάσιμο στον θώρακα», είπε η Ραφαέλα Γεωργίου.