Βγάζει εκατομμύρια μόνο από το Only Fans - Η ασύλληπτη περιουσία της Τζούλια Αλεξανδράτου

Έχει ήδη εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μια τελείως διαφορετική ζωή κάνει πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς πριν από μερικές μέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το όνομα της οποίας είναι Paris (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού).

«Χιονισμένη γέννα είχαμε. Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημενή. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα», έγραψε το μοντέλο, κάνοντας γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Μάλιστα, αναφέρθηκε μέχρι και στην προσωπικότητα του βρέφους (δείτε εδώ το προσωπάκι του): «Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος»

Έκτοτε, η Τζούλια έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα με την μικρή και μάλιστα αποκάλυψε και το ποσό που δίνει για το δωμάτιο της ιδιωτικής κλινικής που βρίσκεται με την κόρη της. «Έχω όλο το δίκλινο φυσικά δικό μου σουίτα 4.000$»

undefined

Τα λεφτά που βγάζει από το Only Fans η Τζούλια Αλεξανδράτου

Ωστόσο, το ποσό αυτό δεν είναι τίποτα φοβερό για την ίδια, μιας και ο καθένας μπορεί να την χαρακτηρίσει εκατομμυριούχα, μιας και η πηγή εισοδήματος της από το Only Fans είναι τεράστια!

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο κατάλληλο μόνο για ενήλικες (λόγω του ερωτικού περιεχομένου του) όπου οι δημιουργοί, δηλαδή οι influencers ή αυτοί που κάνουν προφίλ, μπορούν να μοιράζονται ερωτικές εικόνες και βίντεο ή εκείνα που συνορεύουν με τη σεξουαλικότητα στο μέγιστο οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίας, σκηνής κ.λπ.

Στην περίπτωση αυτή, Το Onlyfans δεν λογοκρίνει απολύτως τίποτα, ούτε βίντεο ούτε εικόνες. Και για τον λόγο αυτό αποτελούν αξίωση για πολλούς. Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει το δικό της προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα εδώ και 6 χρόνια και κάθε χρόνο βγάζει πολλά χρήματα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα έβγαλε μισό εκατομμύριο.

Τζούλια Αλεξανδράτου Only Fans χρήματα