Χωρίς την Ιωάννα Τούνη - Η τρυφερή κίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου 1,5 μήνα μετά τη γέννηση του γιου του

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει τη χαρά να κρατάει στα χέρια το παιδί, που του χάρισε ο έρωτάς του με την Ιωάννα Τούνη, με τον ίδιο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταίο καιρό.

Γενικότερα ο παρουσιαστής - μοντέλο μέσα από συνεντεύξεις, που παραχωρούσε είχε κάνει γνωστό, πως αγαπάει πολύ τα παιδιά, ωστόσο η ευλογία, που ζει έχοντας πλέον το δικό του δε συγκρίνεται (δείτε εδώ τι τρυφερό βίντεο παίζοντας με το γιο του).

«Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός», είχε πει ο Αλεξάνδρου σχετικά με το που μοιάζει το παιδί με την Ιωάννα να συνεχίζει: «Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει».

Η νέα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το γιο του

Οι αναρτήσεις του χαζομπαμπά στο instagram μαζί φυσικά με το παιδάκι είναι πλέον κάτι σύνηθες και μάλιστα την Παρασκευή 10/2 ο Δημήτρης έκανε άλλη μια ανάρτηση με το μωρό, κρατώντας το στην αγκαλιά του δίνοντας έτσι λίγο χρόνο στην Ιωάννα να ξεκουραστεί και να κάνει κάτι για τον εαυτό της.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - γιος
Δημήτρης Αλεξάνδρου - instagram