Τρυφερές στιγμές με το γιόκα τους στον καναπέ - Το νέο βίντεο Τούνη & Αλεξάνδρου που ''έριξε'' το Instagram

''Λιώνουν'' για το μωρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Αποκλεισμένοι στα χιόνια είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια, καθώς μέσα από αναρτήσεις, που κάνουν βλέπουμε να έχουν απολαύσει όσο κανείς την χιονόπτωση (δείτε εδώ το ζευγάρι ερωτευμένο στο τζακούζι του Αλεξάνδρου).

Με αφορμή λοιπόν την αλλαγή αυτή του καιρού το ζευγάρι αποφάσισε να βγει με το μωρό έξω και να βγάλουν μια φωτογραφία οι 3 τους (δείτε την εδώ), κάτι που σχολιάστηκε από τους followers τους.

Και οι δύο ωστόσο απάντησαν σε όλα αυτά από τα social media τους, καθώς είχαν και μεγάλη υποστήριξη από την εξίσου μανούλα Ελένη Χατζίδου.

«Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες…», είπε η παρουσιάστρια.

«Άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Οι τρυφερές στιγμές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το γιο τους

Το ζευγάρι δεν πτοείται από τα κακεντρεχή σχόλια και εξακολουθεί να απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές, καθώς την Τετάρτη 8/2 τους είδαμε σε ένα νέο βίντεο - που έριξε σχεδόν το instagram - αγκαλιά στον καναπέ με το μωράκι.