Υβόννη Μπόσνιακ: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια της Μαρίας Μπεκατώρου

Με αφορμή τα γενέθλιά της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι δύο γυναίκες, που αγαπιούνται πολύ μιας και μετράνε πολλά χρόνια γνωριμίας και όχι μόνο, αφού η μία θεωρεί την άλλη οικογένεια της.

Είναι γνωστό, πως η Μπεκατώρου έχει βαφτίσει τη μοναχοκόρη της Υβόννης και του Αντώνη Ρέμου, τη μικρή Ελένη με τη σχέση τους από τότε και στο εξής να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο (δείτε εδώ το Ρέμο να τραγουδάει σε συναυλία για την κόρη του).

Είναι άλλωστε γνωστή η αδυναμία της παρουσιάστριας για τα παιδιά, μιας πάντα μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια για το κομμάτι της μητρότητας και τη δική της επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένειά της.

«Πάντα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά όταν δεν έρχεται και περνούν τα χρόνια συμβιβάζεσαι με κάποιες καταστήσεις. Πάντα το ήθελα και πάντα θέλω, αλλά δεν το είχα κυνηγήσει. Τώρα θα το επιχειρήσω, αλλά χωρίς υστερία. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι δύσκολο πράγμα, αλλάζει τις ισορροπίες στη σχέση.

Όμως όταν το ζευγάρι έχει μια ωραία ισορροπία στη σχέση του, είναι καλό να έρχεται ένα παιδί. Εμείς με τον Αντώνη είμαστε πολύ καλά οι δυο μας, έρθει δεν έρθει ένα παιδί. Αυτό είναι το σημαντικό, γιατί τα παιδιά κάποια στιγμή μεγαλώνουν και κάνουν τη ζωή τους, όπως κάναμε κι εμείς, και τότε μένεις και πάλι με το σύντροφο σου. Οπότε μακάρι να έρθει, αλλά δεν είναι εμμονικό όλο αυτό», είχε πει η Μπεκατώρου σε παλιότερη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στη Μενεγάκη.

Οι ευχές της Υβόννης Μπόσνιακ στη Μαρία Μπεκατώρου

Μέσα από μία νέα ανάρτηση, που έκανε η Υβόννη το Σάββατο 11/2 ευχήθηκε στη φίλη - κουμπάρα της για τα γενέθλιά της μέσα από ένα παλιό στιγμιότυπο, που κοιμούνται μαζί.

«Το κορίτσι μου έχει γενέθλια. Η φίλη μου. Η κουμπάρα μου. Η ''μικρή'' μου αδερφή. Η Μαρία μου. Σε λατρεύω. Χρόνια πολλά», έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Μπεκατώρου - Υβόννη